• Turkhane Logo

Fatih Terim: "Hemen formasını çıkarsın"

Süper Lig'in 5. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 4-1 deviren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in karşılaşmanın devre arasında oyuncularına yaptığı konuşma ortaya çıktı.

11:27 16 Eylül 2018 Pazar
Fatih Terim:
Süper Lig'in 5. haftasında evinde Kasımpaşa'yı 4-1 deviren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in karşılaşmanın devre arasında oyuncularına yaptığı konuşma ortaya çıktı.





Galatasaray, ligin 5. haftasında Kasımpaşayı evinde ağırladı. Sarı-kırmızılı ekip Kasımpaşa maçını 4-1 ile kazandı ve tekrar liderlik koltuğuna yükseldi. Galatasarayın Kasımpaşa zaferinin detayları ortaya çıkmaya başladı.


HEMEN FORMASINI ÇIKARSIN

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bittiğinde ve atakları yapan Galatasaray değil de konuk ekip olduğu için Fatih Terim soyunma odasında dokunaklı konuşmalarından birisini daha yaptı. Maç sonu yaptığı açıklamasında Tahmin edebileceğiniz bir süreç geçirdik devrede diyen Terimin ilk 45 dakikanın sonunda takımına Kazanacağımızdan şüphesi olan varsa ikinci yarıya çıkmasın. Formasını hemen çıkarsın kenara koysun dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yine şapkadan tavşan çıkardı. Trabzonspor maçında ilk 11de başlayan Mariano, Maicon, Fernando ve Onyekuruyu bu karşılaşmada yedek bırakan tecrübeli teknik adam, Linnes, Ozan Kabak, Donk ve Sinan tercihleriyle takım içi forma rekabetini en üst seviyeye taşıdı.

Terim, hem 4-1lik galibiyete ulaştı hem de takımda hiç kimsenin yerinin garanti olmadığını gösterdi.

Bu durum Galatasarayı izlemek için İstanbula gelen Lokomotiv antrenörü Oleg Pashininin de kafasını karıştırdı.

Pashinin, Sahada olmasını beklediğimden farklı bir takım vardı. Terim takımı mı sakladı; yoksa ideal takımları bu mu karar veremedim demekten kendini alamadı.
 

Son güncelleme: 11:27 16.09.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı