• Turkhane Logo

Fatih Terim, Eren ile Serdar'ın biletini kesti

Galatasaray'da sular durulmuyor. Teknik direktör Fatih Terim, Serdar Aziz'den sonra Eren Derdiyok'u da kamp kadrosuna almadı.

16:10 27 Aralık 2018 Perşembe
Fatih Terim, Eren ile Serdar'ın biletini kesti
Galatasaray'da sular durulmuyor. Teknik direktör Fatih Terim, Serdar Aziz'den sonra Eren Derdiyok'u da kamp kadrosuna almadı.

Teknik direktör Fatih Terim, ikinci, yarının kadrosunu şekillendirirken, yola devam etmek istemediği oyuncuları da belirliyor.

Tecrübeli teknik adamın önce Serdar Azizi kamp kadrosuna almadığı açıklanmıştı.

Gelen son bilgilere göre, Sarı-Kırmızılıların elindeki tek santrfor Eren Derdiyok da kamp kadrosuna alınmadı.


Skorere konuşan Eren, Yurt dışında tatildeyim. Haberim yok. Kampa geleceğim. Teklifleri gazetelerden okuyorum. Bana bir şey söylenmedi dedi.

Sivasspor maçından bir gün sonra eşi Tuğçe Aziz aracılığıyla Maldivlerden tatil fotoğrafı paylaşan Serdar Aziz, tepkiler üzerine açıklama yayınlayarak gıda zehirlenmesi yaşadığını ifade etti.

FutbolArenanın edindiği bilgilere göre Sivasspor maçında Galatasaray otobüsüyle Türk Telekom Stadyumuna giden fakat soyunma odasında Halsizim, bulantım var ve ishalim diyen Serdar Aziz, maçtan dakikalar önce kadrodan çıkartıldı.

Fakat maçın üzerinden 12 saat geçmeden eşiyle birlikte Maldive tatile giden Serdar Aziz, Fatih Terim önderliğindeki teknik heyetin tepkisini çekti.

Fatih Terim bu olay sonrası Serdar Azizin yaptıklarına sinirlenirken, bu olay milli futbolcunun devre arasında ayrılması muhtemel oyuncular arasına girmesine neden oldu.

Serdar Aziz bu hareketi nedeniyle Antalya kampından çıkarılacak. Fatih Terim milli futbolcuyu kampa götürmeme kararı aldı.
 

Son güncelleme: 16:10 27.12.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı