• Turkhane Logo

Erol Bulut: Herkes eşit gibi durmasa da…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0'lık Trabzonspor maçının ardından konuştu.

23:05 28 Şubat 2021 Pazar
Erol Bulut: Herkes eşit gibi durmasa da…
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 1-0'lık Trabzonspor maçının ardından konuştu.


Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor’u deplasmanda Pelkas’ın golüyle 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik bir virajı dönen Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Bulut, “Taktik bir savaş olacak demiştim maçtan önce. Oyunun geneline baktığımızda ilk yarıda yeterince pozisyona girdik. 90 dakika içinde 6 net pozisyonumuz var, 2-3 tane Trabzon’un da var. İlk yarı işi bitirip 2-0 3-0’la girmemiz lazımdı içeri. İkinci yarı baskı yenince takım geri çekildi ama sonlara doğru pozisyonlarımız vardı. 1-0 değil, 2-0 veya 3-0 da olabilirdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum, inşallah böyle kazanarak yolumuza devam ederiz” ifadelerini kullandı.


Son iki iç saha maçında Galatasaray ve Göztepe’ye yenilen sarı-lacivertlilerdeki duruma dikkat çeken Erol Bulut, “Her mağlubiyet sonrası moraller bozuluyor doğal olarak. Hele şampiyonluk için oynuyorsanız. Fenerbahçe her maça kazanmak için çıkıyor ama maalesef mağlubiyetler de var futbolun içinde. Oyuncularımızla görüşüp minimum hata yapmalarına, doğruları yapmalarına yönelik konuşuyoruz. Bu maçta da minimum hata yapmaya özen göstererek maçı aldık” diye konuştu.

Bulu sözlerini ise şampiyonluk yarışı hakkında düşüncesini söyleyerek tamamladı; “14 lig maçı var, her şey olabilir 14 maçta. Herkes eşit gibi durmasa da ben herkesi eşit görüyorum şu an.”

Son güncelleme: 23:05 28.02.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı