• Turkhane Logo

"Eriksen maçı o formasıyla izleyecek"

Belçikalı Romelu Lukaku, Danimarka maçının 10. dakikasında topu oyun dışına atarak Christian Eriksen'i anacaklarını söyledi.

10:56 17 Haziran 2021 Perşembe
Belçikalı Romelu Lukaku, Danimarka maçının 10. dakikasında topu oyun dışına atarak Christian Eriksen'i anacaklarını söyledi.


Kopenhag Parken Stadındaki taraftarlar, Danimarka - Belçika maçının 10. dakikasında 10 numaralı formayı giyen Chirstian Erikseni alkışlamayı planlıyor.

NTVde yer alan habere göre, karşılaşma öncesi Kırmızı Şeytanların yıldız ismi Romelu Lukaku, yaptığı açıklamada her iki takımın da maça 1 dakika ara vereceğini söyledi.


Eriksen, cumartesi günü Finlandiya maçında kalp rahatsızlığı geçirdikten sonra stadyuma yakın bir hastanede kalıyor.

Danimarka Teknik Direktörü Kasper Hjulmand, Eriksenin maçı Parken Stadyumuna 500 metre mesafedeki hastaneden izleyeceğini söyledi.

Hjulmand basın toplantısında, Evet, Christianın maçı izleyeceğini düşünüyorum. Bu gerçekten delice, hastane stadın hemen yanında ve pencereden dışarı baktığında stadı görebiliyor ve muhtemelen oradaki her şeyi duyabiliyor. Bu Christian için çılgınca bir durum. Ama bence o formasıyla o maçı izleyecek dedi.

EURO 2020 B Grubu ikinci maçında Danimarka ile Belçika 17 Haziran Perşembe günü saat 19.00da karşı karşıya gelecek.

Son güncelleme: 10:56 17.06.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı