• Turkhane Logo

Enes Kanter Play-off Modunu Açtı, Erdoğan’ın Uykusu Kaçtı

NBA’de Play-off’un ilk turunda Philadelphia ile karşılaşan Boston Celtics ikinci maçı da 128-101 kazanarak seride 2-0 öne geçti. Oyuna girmesiyle maçın gidişatını değiştiren Enes Kanter karşılamanın yıldızı oldu.

09:24 20 Ağustos 2020 Perşembe
Enes Kanter Play-off Modunu Açtı, Erdoğan’ın Uykusu Kaçtı
NBA’de Play-off’un ilk turunda Philadelphia ile karşılaşan Boston Celtics ikinci maçı da 128-101 kazanarak seride 2-0 öne geçti. Oyuna girmesiyle maçın gidişatını değiştiren Enes Kanter karşılamanın yıldızı oldu.



Bold Medyadan Muhammet Ali Toksoyun haberine göre Celtics Philadelphia’yı karşı karşıya getiren Doğu Konferansı Play-off karşılaşmasına ilk maçı kaybeden Philadelphia çok hızlı başladı. Yıldız oyuncusu Joel Embiid’in etkili oyunu ile ilk çeyrekte farkı 13 sayıya kadar çıkaran Philadelphia’yı, Celtics koçu Stevens aldığı molalara rağmen durduramadı. İlk çeyreğin sonuna doğru Enes Kanter’in oyun girmesiyle, Celtics önce aradaki farkı eritti, sonrasında ise öne geçti. Joel Embiid’i akıllı savunmasıyla durduran Enes Kanter, bulduğu 3 sayılık atış ile maçın ibresini Boston’a çevirdi.

  Gündeminizin tam ortasına,

M. Smart gibi dalacağım
kusura bakmayın;

Yaklaşık 1 saat sonra (01:30/TSİ)
Boston-Philadelphia Play-off 1.tur
2. maçı başlayacak

Yine Türkçe yayın yok,
Yine maçlarda durmadan konuşan
spikerler, herşey normalmiş gibi
davranıyor.pic.twitter.com/6ZCa00GHHy — Delikanlı Gazeteci (@delikanligazete) August 19, 2020

Takım arkadaşlarına rahat şut bulma imkanı sağlayan Enes Kanter, aldığı hücum ribauntlarının ardından bulduğu ekstra sayılarla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Maçı, 10 sayı, 9 ribaund, 1 asist ile tamamlayan Enes Kanter’i durdurmakta zorlanan Joel Embiid erken faul problemine girdi.

  and-one ☝️ pic.twitter.com/UdSilD26VP — Boston Celtics (@celtics) August 19, 2020

KANTER, EMBİİD’İ KOLEKSİYONA EKLEDİ

Enes Kanter, ligin en iyi uzunlarını durdurmaya devam ediyor. Geçen sezon Portland formasıyla mücadele ettiği Playoff’ların ilk turunda OKC’nin yıldız oyuncusu Steven Adams’a adım attırmayan Enes Kanter, ikinci turda Nuggets’ın yıldız oyuncusu Jokic’e kelepçeyi takmıştı. Oruçlu ve sakat haliyle mükemmel bir performans ortaya koyan Enes Kanter, takımının Batı Konferansında finale çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Yıldız oyuncu ‘parkeden sildiği oyuncular koleksiyonuna’ bu maçla birlikte Joel Embiid’i de eklemiş oldu. Basketbol severler Kanter&Embiid eşleşmesine sosyal medyadan attıkları mesaj ve resimlerle dahil oldular.




ENES KANTER’DEN SARAYA GÖNDERME

Maç sonrasında takımının başarısını Twitter’dan paylaştığı mesajla tebrik eden Enes Kanter, devamında ‘Diktatör Erdoğan bu gece uyuyamayacak’ cümlesiyle saraya gönderme yaptı. Kısa bir süre sonra @celtics resmi Twitter hesabının, Enes Kanter’i RT etmesiyle, Yıldız Oyuncuya Boston Celtics taraftarlarından büyük destek geldi.
  Great Win! #Celtics#DictatorErdogan is not gonna be able to sleep tonight 

pic.twitter.com/axip28mU2j — Enes Kanter (@EnesKanter) August 20, 2020
Philadelphia’da forma giyen oyuncumuz Furkan Korkmaz ise bu maçta etkili bir oyun sergileyemedi. 16 dakika süre alan genç oyuncu maçı 1 ribaund, 2 asist, 3 sayı ile tamamladı. Serinin 3. maçı 22 Ağustos saat 01:30’da (TSİ) başlayacak.



Kaynak: Bold Medya

Son güncelleme: 09:24 20.08.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı