• Turkhane Logo

Enes Kanter, Houston Rockets’a mı gidiyor?

NBA’de takas döneminin bitimine 3 gün kala, Boston Celtics’de oynayan Enes Kanter’in, Houston Rockets’dan Clint Capela ile takas olabileceği NBA kulislerine bomba gibi düştü.

09:09 04 Şubat 2020 Salı
Enes Kanter, Houston Rockets’a mı gidiyor?
NBA’de takas döneminin bitimine 3 gün kala, Boston Celtics’de oynayan Enes Kanter’in, Houston Rockets’dan Clint Capela ile takas olabileceği NBA kulislerine bomba gibi düştü.



Bold Medyadan Muhammet Ali Toksoyun haberine göre;  Enes Kanter, geçtiğimiz sezona New York Knicks’de başlamış, takımının play-off konusunda isteksiz davranmasının ardından Portland Trail Blazers ile anlaşma imzalamıştı. Portland ile çok iyi bir yarım sezon geçiren başarılı oyuncu, özellikle play-off’ta takımına çok büyük katkı sağlamıştı.Portland, Batı Konferansında finale kadar çıkarken, Enes Kanter bir çok maçta omuz sakatlığına rağmen mükemmel oynamış ve takımının başarısında büyük pay sahibi olmuştu.

Geçtiğimiz yaz Boston Celtics ile 2 yıllık anlaşma imzalayan Enes Kanter, Benchden gelerek bir çok maçta Celtics tarihine geçen sayı ve ribaund rekorları kırdı. ‘Mr. Double-Double’, ‘Mr. MVP’ ve ‘Mr. Stop Sign’ lakabı takılan Enes Kanter, yer aldığı maçlarda oldukça etkili performans sergiledi. NBA’de hücum ribaundu sıralamasında zirvede bulunan başarılı oyuncu, Celtics’in bu alanda uzun yıllar çektiği sıkıntıya da çözüm olmuştu.

  Mr. Stop Sign
Mr. MVP
Mr. Double-Double@EnesKanter earned himself last nights @biofreeze Performer of the Game pic.twitter.com/pAv64CXsU6 — Boston Celtics (@celtics) January 1, 2020
Enes Kanter’in bu başarılarına rağmen adının, Houston Rockets’dan Clint Capela ile takas söylentilerinde geçmesi, çokta beklenilen bir durum değil. NBA yazarı Keith Smith, sosyal medya hesabından bu konu hakkında düşüncelerini paylaştı; “Eğer Enes Kanter takas antlaşmasının bir parçasıysa bu Celtics açısından iyi değil, bu sene takım kimyası açısından gerçekten önemliydi, arkadaşları tarafından çok sevildi ve genç oyuncularla ilgilendi, onlara güven verdi. Bunları hafife almamalısınız.” Başarılı oyuncu Enes Kanter’de, takas söylentilerinin ardından twitter hesabından bir emoji paylaştı.
    — Enes Kanter (@EnesKanter) February 3, 2020
Enes Kanter, şu anda Houston Rockets’da oynayan NBA’nin yıldız oyuncularından Russell Westbrook’un çok samimi arkadaşı. Oklahoma City Thunder’da beraber forma giyen ikili sadece saha içinde değil, saha dışındaki dostluklarıyla da sürekli gündeme gelmişti.

/

Sakatlığı nedeniyle son 5 maçta takımındaki yerini alamayan Enes Kanter’in, bu gece oynanacak Atlanta Hawks karşılaşmasında azda olsa süre alması bekleniyor. Ancak gözler maçtan çok, karşılaşma sonrasında Celtics koçu Stevens ve Enes Kanter’in, Houston Rockets’dan Clint Capela ile takas konusunda yapacağı açıklamalara çevrilmiş durumda.




Kaynak: BOLD MEDYA

Son güncelleme: 09:09 04.02.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı