• Turkhane Logo

Enes Double-Double yaptı, Eski takımı Knicks’i yaktı

Enes Kanter, Celtics’de bu sezon ilk kez double-double yaparken, eski takımı Knicks’e karşı deplasmanda elde edilen galibiyette büyük pay sahibi oldu.

09:01 02 Aralık 2019 Pazartesi
Enes Double-Double yaptı, Eski takımı Knicks’i yaktı
Enes Kanter, Celtics’de bu sezon ilk kez double-double yaparken, eski takımı Knicks’e karşı deplasmanda elde edilen galibiyette büyük pay sahibi oldu.



Boston Celtics, deplasmanda New York Knicks’i 113-104 mağlup ederken en büyük katkıyı, maçın oyuncusu seçilen Enes Kanter verdi. Bir buçuk sezon formasını giydiği eski takımına karşı, Celtics formasıyla bu kez rakip olarak çıkan Enes Kanter, 16 dakika süre aldığı maçta başarılı bir performans sergileyerek karşılaşmayı 11 sayı, 11 ribaunt ve 1 blok ile tamamladı.
  .@EnesKanter wins the @dunkindonuts Tommy Award pic.twitter.com/9mmAjJPo78 — Celtics on NBC Sports Boston (@NBCSCeltics) December 1, 2019
Sezon başında sakatlığı nedeniyle 7 maçta forma giyemeyen Enes Kanter, bu süre zarfında, New york Knicks ile oynanan iki karşılaşmayıda kaçırmıştı. Boston bu maçları kıl payı kazanırken, rakibine her iki maçta da 16 hücum ribaundu fırsatı vermişti. Ancak bu maçta durum tam tersine döndü, ribauntlarda üstün olan taraf Boston olurken, sadece Enes Kanter tek başına 6’sı hücum, toplam 11 ribaunt almayı başardı.


Boston da Tatum 30 sayı, Brown ise 28 sayı ile oynarken, Knicks’ de J. Randle’ın 26 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmadı. Boston’da M.Smart 3.çeyrekte bir pozisyonda sakatlanarak soyunma odasına gitti.



ENES KANTER, TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Maç sonrasında New York Knicks’in sahibi James Dolan ile ayaküstü kısa bir sohbet yapan Enes Kanter, başkanla arkadaş olduklarını, aralarında bir problem olmadığını ve zaman zaman telefonla konuştuklarını söyledi. Enes Kanter ayrıca kendisini sıcak karşılayan New York taraftarına da attığı twit ile teşekkür etti.
  11&11 from #11. 

https://t.co/nDaGH0PRjY https://t.co/nDaGH0PRjY — Ali Şimşek (@aIisimsek) December 2, 2019  

Son güncelleme: 09:01 02.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı