• Turkhane Logo

Eden Hazard'a çılgın teklif

Chelsea'nin 5-0 kazandığı Stoke City maçında forma şansı bulamayan Eden Hazard ile ilgili bugün şok bir iddia ortaya atıldı.

15:01 01 Ocak 2018 Pazartesi
Eden Hazard'a çılgın teklif
Chelsea'nin 5-0 kazandığı Stoke City maçında forma şansı bulamayan Eden Hazard ile ilgili bugün şok bir iddia ortaya atıldı.

Chelseanin 5-0 kazandığı Stoke City maçında forma şansı bulamayan Eden Hazard ile ilgili bugün şok bir iddia ortaya atıldı. Ada basınından The Sun, Real Madridin Belçikalı yıldızı kadrosuna katmak için Chelseanin kapısını rekor bir teklifle çalacağını yazdı.

Eden Hazardın Real Madride transfer olacağına yönelik iddialar bitmek bilmiyor. Son olarak Chelseanin 5-0 kazandığı Stoke City maçında yedek soyunan ve forma şansı bulamayan Belçikalı yıldızla ilgili yeni yılın ilk gününde şok bir iddia ortaya atıldı.

İngilterede yayım yapan The Sun gazetesi, Madrid ekibinin ara transfer döneminde sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan Hazard için Chelseaye tam 135 milyon euroluk bir teklif yapacağını yazdı.

Adı uzun bir süredir İspanyol deviyle anılan oyuncu hakkında babası Thierry Hazard, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada oğlunun Chelseaden gelen kontrat yenileme tekliflerini reddederek Reale açık kapı bıraktığını söylemişti.

Hazard da daha evvel verdiği bir demeçte İspanyol kulübünün hayallerini süslediğini söyleyerek olası bir transfere yeşil ışık yakmıştı. Eğer Real Madrid, söz konusu bedeli Chelseaye öderse bu, herhangi bir Premier Lig takımının bir transferden elde ettiği en yüksek bonservis bedeli olacak.

Fanatik

Son güncelleme: 15:01 01.01.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı