• Turkhane Logo

Dev derbinin hakemi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının hakemleri belli oldu

18:31 16 Nisan 2018 Pazartesi
Dev derbinin hakemi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçının hakemleri belli oldu


Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş turunda oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının hakemi Mete Kalkavan olurken Galatasaray-Akhisarspor maçını Barış Şimşek yönetecek.Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı’nda saat 20:30’da oynanacak olan Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor maçını hakem Barış Şimşek’in yöneteceği ifade edildi. Şimşek’in yardımcılıklarını Mehmet Metin, Mehmet Kısal ve Mustafa Öğretmenoğlu yapacak.






Saat 20:30’da başlayacak olan ve Ülker Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini ise hakem Mete Kalkavan yönetirken yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar ve Suat Arslanboğa yapacak.

İlk maçlarda Galatasaray rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etmiş, Fenerbahçe ise Beşiktaş ile Vodafone Park’ta oynadığı karşılaşmayı 2-2’lik beraberlikle tamamlamıştı.

BEŞİKTAŞ VEYA FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Kara Kartal’ın sahasında yediği 2 gol, ikinci maçta Beşiktaş’ı mutlaka gol atmaya zorlayacak. Her türlü Beşiktaş galibiyeti ve gollü beraberlikler (3-3, 4-4 vb) Kartal’ın adını finale yazdıracak. Eğer rövanş maçı 2-2 biterse, karşılaşma uzatmalara gidecek. Sarı-Lacivertli ekip ise ilk maçtan avantajı cebine koydu. Fenerbahçe’nin Ülker Stadyum’unda oynayacağı rövanş maçında her türlü galibiyet, 0-0 ve 1-1’lik beraberlik Aykut Kocaman’ın öğrencilerini finale çıkaracak.

GALATASARAY VEYA AKHİSARSPOR NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray, Akhisarspor karşısında alacağı her türlü beraberlik ve galibiyette adını finale yazdıran taraf olacak. 1-0’lık mağlubiyette de Galatasaray adını finale yazdıracak. 2-1’lik mağlubiyet maçın uzamasına neden olurken, daha farklı mağlubiyetler de ise turu geçen taraf Akhisarspor olacak.

Son güncelleme: 18:31 16.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı