• Turkhane Logo

Derbiden çok Aykut Kocaman konuşuldu

Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma bordo-mavili ekibini üstünlüğü ile sona erdi.

09:45 30 Ekim 2017 Pazartesi
Derbiden çok  Aykut Kocaman konuşuldu
Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma bordo-mavili ekibini üstünlüğü ile sona erdi.

Dev maç sonrası Spor Yazarı Mehmet Demrkol, yorumcu Rıdvan Dilmen ve Galatasaray Futbol Direktörü ortak bir isim hakkında konuştu: Aykut Kocaman...Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor’a 2-1 yenilen Galatasaray, namağlup unvanını kaybederken, rakiplerinin de yarışa yeniden ortak olmasına olanak sağladı. Karşılaşmada pek varlık gösteremeyen Galatasaray, Feghouli ve N’Diaye’nin atılması ile maçı 9 kişi tamamladı. Karşılaşmada Trabzonspor’dan Olcay Şahan da Feghouli ile aynı dakikada kırmızı kart gördü. Maç sonrası Galatasaray cephesi hakem Halis Özkahya’ya tepki gösterirken, spor yorumcuları daha çok Igor Tudor’un yanlışlarına vurgu yaptı. Ancak hem Spor Yazarı Mehmet Demirkol, hem Yorumcu Rıdvan Dilmen hem de Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman kümesinde birleşti!

Maç sonrasında sert ifadelerle hakemleri eleştiren Cenk Ergün “Maçı yöneten insanın bu şekilde yönetmemesi lazım. 6 oyuncu değişti. Atılan oyuncular… Feghoulinin pozisyonu 40 defa seyredersiniz. Neden Olcaya kırmızı çıkmıyor. Biliyor atılacağını. Geçen hafta da böyleydi. Bu sistemi yönetenlerin bunu çözmesi lazım. İlla bağıranın yanına mı dönecek bir sistem? Maçın ilk yarısında Fernandonun pozisyonu. Kart yok. Orta sahada olunca kart verilmiyor mu?” diyerek hakemlerin maça etki ettiğini savundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanın ‘Puan farkı suni’ yorumuyla alakalı da konuşan Cenk Ergün “Aykut Kocamanın bildiği bir şey varmış demek ki” şeklinde imalı bir yorum yaptı.

RIDVAN DİLMEN VE MEHMET DEMİRKOL

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tıpkı Cenk Ergün gibi NTV Spor’da yayınlanan ‘%100 Futbol’ programının Yorumcusu Rıdvan Dilmen’in de yorumlarına kendisine yer buldu. Trabzonspor-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen “Ligi hiç bilmeyen birisi maçı izlese, Galatasaray’ın Trabzonspor’a 14 puan fark atmasına şaşırır… Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ‘Galatasaray’ın sert maçları olacak, puan kayıpları yaşayacak’ demişti. Haklı çıktı” ifadelerini kullandı.

Spor Yazarı Mehmet Demirkol da Fanatik’teki köşesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a değinmeden edemedi. Galatasaray’ın Feghouli ile oynamaya henüz alışmadığını savunan Mehmet Demirkol “Kurduğu harika pres oyununu ya devam ettirmeli ya da özellikle yenik duruma düştüğü oyunlar için bir plan bulmalı. Yine bir büyük maçı gol atamadan bitirmekten Rodrigues kurtardı onu. Gerçek şu ki, Tudor, Feghouli sonrası Galatasarayı henüz dizebilmiş değil. Acele etmesi lazım. Yoksa Aykut Kocaman fazlasıyla haklı çıkacak” ifadelerini kullandı.

Yani dün oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçından sonra karşılaşmada ortaya konan futboldan çok hakem hataları ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın iki hafta önce basın mensuplarına yaptığı açıklama konuşuldu.

Son güncelleme: 09:45 30.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı