• Turkhane Logo

Derbide 3 puan Trabzonspor'un oldu

Dünya Kupası'nın sona ermesiyle Süper Lig'de Trabzonspor Fenerbahçe derbisiyle başladı Bordo mavililer 40 bin kişilik seyirci desteğiyle rakibini 2-0 yendi

22:16 24 Aralık 2022 Cumartesi
Derbide 3 puan Trabzonspor'un oldu
Dünya Kupası'nın sona ermesiyle Süper Lig'de Trabzonspor Fenerbahçe derbisiyle başladı Bordo mavililer 40 bin kişilik seyirci desteğiyle rakibini 2-0 yendi

Süper Lig’de 15. hafta dev bir maça ev sahipliği yaptı. Son şampiyon Trabzonspor, sezonun ilk yarısının lideri  Fenerbahçe’yi misafir etti 
Şenol Güneş Spor Kompleksinde oynanan mücadeleyi Trabzonspor 2-0lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmazken sarı-lacivertlilerde Kingin şutu direkten döndü.
FENERBAHÇE 10 KİŞİ KALDI
Fenerbahçe, maçın 57. dakikada Miguel Cresponun gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı.
Dakikalar 61i gösterdiğinde ise sahneye Maxi Gomez çıktı ve Trabzonsporu öne geçiren golü kaydetti. Son sözü ise 90+11. dakikada Trezeguet söyledi.
ÜST ÜSTE İKİNCİ KAYIP
Ligde üst üste ikinci yenilgisini alan Fenerbahçe, 29 puanda kaldı ve maç fazlasıyla zirvede yer alıyor. Trabzonsporun puanı ise 26 oldu. 

MELER ÇOK KEZ KARTA BAŞVURDU
Karşılaşmanın ilk yarısında toplam 6 sarı kart çıktı. Bordo-mavililerden Trezeguet, Maxi Gomez ve Bakasetas kart görürken Fenerbahçede bu isimler Michy Batshuayi, İrfan Can Eğribayat ve Miguel Crespo oldu.
FENERBAHÇE YİNE 10 KİŞİ KALDI
Mücadelenin 57. dakikasında ise Abdülkadir Ömüre müdahalesi sonrası Crespo, ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.
ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ YAŞANDI
Sarı-lacivertliler, son 3 lig maçında da kırmızı kart gördü. Sivassporu 10 kişiyle 1-0 yenen Fenerbahçe, Giresunspora 2-1 mağlup olmuştu.
BU SEZON BEŞİNCİ KIRMIZI KART
Jorge Jesusun öğrencileri, ligin 4. haftasında Konyaspor karşısında 10 kişi kalırken 1-0 ile ligdeki ilk yenilgilerini yaşamıştı. Sezonun başında ise Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev maçında İsmail Yüksekin kırmızı kart görmesiyle maçın gidişatı değişmiş ve Devler Ligine veda etmişlerdi.

Son güncelleme: 22:16 24.12.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı