• Turkhane Logo

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay'la yollarını ayırdığını açıkladı.

02:24 22 Aralık 2023 Cuma
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi sona erdi
Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay'la yollarını ayırdığını açıkladı.

Gazete Duvarda yer alan habere göre Beşiktaşta, 10 Kasım günü teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbayla yollar ayrıldı.

Beşiktaştan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir denildi.

Çalımbaya teşekkür edilen açıklamada, Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz ifadelerine yer verildi.
ÇALIMBAY, FUTBOLCULARI VE YÖNETİMİN KADRO DIŞI KARARINI ELEŞTİRMİŞTİ

Rıza Çalımbay, Alanyaspora 3-1 mağlup oldukları maçın ardından futbolcuları ve yönetimin 5 oyuncuyu kadro dışı bırakma kararını eleştirmişti.

Çalımbay, Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çok kırılgan bir takım. Çok yüklenme yapılmış bir takım. Takımın bağı yok. Yıllardan beri ilk kez kadro dışı oluyor. Takımda tam her şeyini vermeyen oyuncular var. Düzeltmeye çalıştık. Yeni yönetim geldi. 5 kişiyi kadro dışı bıraktı. Bu oyuncuların kariyeri mükemmel. Bu isimler bu maçta oynasalardı böyle olmazdı. Beşiktaşta olmaması gerekiyordu. Bu, takımı bozuyor. Zaten kadro kuramıyorum. Daha da zor oluyor demişti.

Son güncelleme: 02:24 22.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı