• Turkhane Logo

Beşiktaş ‘Geleceğin Karakartalı’ projesinin tanıtımı yaptı

Beşiktaş, ana sponsoru Vodafone’la geliştirdiği projeyle Türkiye’deki her çocuğa ulaşmayı hedefliyor. ‘Geleceğin Karakartalı’ projesiyle, Türkiye’deki her çocuk, kendi yeteneklerini teknolojiyi kullanarak gösterebilecek.

15:28 08 Şubat 2018 Perşembe
Beşiktaş ‘Geleceğin Karakartalı’ projesinin tanıtımı yaptı
Beşiktaş, ana sponsoru Vodafone’la geliştirdiği projeyle Türkiye’deki her çocuğa ulaşmayı hedefliyor. ‘Geleceğin Karakartalı’ projesiyle, Türkiye’deki her çocuk, kendi yeteneklerini teknolojiyi kullanarak gösterebilecek.

Geleceğin Karakartalı projesi Vodafone Parkta yapılan toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Türkiye CEOsu Colman Deegan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Teknik Direktör Şenol Güneş, Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskinin yanı sıra futbolcular Ryan Babel ve Necip Uysal hazır bulundu. Projeye ait detayların aktarıldığı toplantıda, Beşiktaşlı futbolcular Pepe, Talisca, Babel, Quaresma ve Oğuzhan Özyakupun da rol aldığı reklam filmi gösterildi.

“Bu proje Türk futbolunun da geleceği”

Vodafone Karakartal projesinin de aracılığıyla altyapıya yeni yetenekler kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Geleceğin Karakartalı projesini tanıtmak için buradayız. Vodafone ile sponsorluğumuzun ilk günden bu yana sponsorluktan öte uzun vadeli işbirliği olduğunu söyledik. Bu projeyi çok önemsiyoruz. Bunu yeni bir iş modeli olarak ortaya koyduk. Bu proje, yeni projeler üretmek için de vesile oldu. Geleceğin Karakartalı projesine yoğunlaşarak, bugünkü haline getirdik. Amacımız, ülkemizdeki en önemli problemlerden birisi olan, altyapıdan oyuncu yetişmemesi ve milli takıma oyuncu kazandıramamamız. Bununla ilgili bir beyin fırtınası yaptık ve 2 yıllık çalışmanın sonucunda bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Dünyanın 4 bir yanındaki yetenekli çocukları Beşiktaş altyapısına kazandırmak istedik. Herkesin her yerden katılım sağlayabileceği, dijital ortamda katılım olanağı sunuyoruz” diye konuştu. Bütün yatırımı insana yaptıklarını söyleyen Orman, “Bu kadar büyük bir teknolojiyi kullanarak insanlara hizmet ediyoruz. Hangi takımı tutup tutmadığı önemli değil, bu yatırımla insanlara futbolu sevdirmek gerekiyor. Anadoluda birçok stat boş. İnsanlara futbolu sevdirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.






Colman Deegan: Beşiktaşla inanılmaz bir yolculuğumuz var

Sözlerine Türkçe başlayan Vodafone Türkiye CEOsu Coman Deegan, “Fikret Başkan çok teşekkürler. Her zaman burada olmaktan mutlu olmuşumdur. Ortaklığımızın 5. yılı. 2 yıldır üzerinde çalıştığımız bu proje çok heyecan verici. 10 bin çocuğa eğitim veriyoruz. Spor alanında proje gerçekleştiriyoruz. 8-14 yaş arasında Türkiyedeki her çocuğa ulaşmak istiyoruz. Herkese Beşiktaşın bir parçası olma fırsatını sunuyoruz. Herkese fırsat eşitliği sağlamanın güzelliği var bu projede” diye konuştu.

Son güncelleme: 15:28 08.02.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı