• Turkhane Logo

Beşiktaş, Denizlispor’u tek golle geçti üçlü seri yaptı

Beşiktaş, Denizlispor’u evinde 1-0 yenerek zirveye biraz daha yaklaştı. Süper Lig’de son üç maçını kazanan Siyap-Beyazlı takım puanını 18’e yükselterek milli araya moralli girdi.

01:41 11 Kasım 2019 Pazartesi
Beşiktaş, Denizlispor’u tek golle geçti üçlü seri yaptı
Beşiktaş, Denizlispor’u evinde 1-0 yenerek zirveye biraz daha yaklaştı. Süper Lig’de son üç maçını kazanan Siyap-Beyazlı takım puanını 18’e yükselterek milli araya moralli girdi.





Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş Vodafone Park’ta Denizlispor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 70. dakikasında N’Koudou’nun atığı golle üç puanı aldı. Siyah-Beyazlı takım bu galibiyetle puanını 18’e çıkardı. Denizlispor ise 11 puanda kaldı.


İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI

Oynadığı son 4 maçtan üçünü kazanan birini berabere bitiren Beşiktaş, Galatasaray ve Ankaragücü maçlarının ardından Denizlispor’u da yenerek milli arasına üst üste üç galibiyetle girme arzusundaydı. Burak Yılmaz’ın takıma dönmesi, son iki haftada şekillenen kadro ile Siyah-Beyazlı takım sahada dengeli görünüyordu. Ancak ilk yarının ilk 20 dakikasında sahada istenilen futbol yoktu. İlk yarının en dikkat değer pozisyonu da Denizlispor adına Rodallega’nın serbest vuruşuydu. Karius iyi yer tutup doğru zamanlama ile gole izin vermedi. İlk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

N’KOUDOU OYUNA GİRDİ GOL GELDİ

Maçın ikinci yarısında Beşiktaş biraz daha hareketli bir oyun ortaya koydu. Ancak Adem Ljajic’in istenilen pas trafiğini sağlayamaması Caner’in yorgunluğu öne çıktı. Abdullah Avcı oyuna müdahale etti. 61. dakikada N’Koudou, Caner Erkin’in yerine dahil oldu ve gol geldi. 70. dakikada sol çaprazda rakibini bire bir yakalayan N’Koudou, çalımını atarak önünü açtı. Uzak köşeye sert bir vuruş yaparak kalecinin yanından topu filelere gönderdi. Bu golle 1-0 öne geçen Beşiktaş, Burak Yılmaz, Ljajic ile 2. gol için şans bulsa da bunu değerlendiremedi. Siyah-Beyazlı takım Denizlispor’u 1-0 yenerek üst üste üçüncü maçını kazandı.

ABDULLAH AVCI TAKIMIN BAŞINDA

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, Denizlispor maçında takımını yalnız bırakmadı. Hafta başında yüksek ateş ve aşırı halsizlik sebebiyle hastanede tetkikleri yapılan ve “viral enfeksiyon üzerinde gelişen süper enfeksiyona bağlı atipik pnömoni” tanısı konulan Avcı, bu nedenle UEFA Avrupa Ligi’nde Braga ile oynanan karşılaşma için Portekiz’e gidememişti.
Abdullah Avcı’nın olmadığı Braga maçında takımın başında yardımcı antrenör Recep Uçar görev almıştı.

Son güncelleme: 01:41 11.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı