• Turkhane Logo

Başakşehir'in konuğu MANU

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlayacak.

16:22 04 Kasım 2020 Çarşamba
Başakşehir'in konuğu MANU
Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçında bu akşam İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlayacak.


Grupta üçüncü maçlar öncesinde puanı bulunmayan Medipol Başakşehir son sırada yer alıyor.

İlk iki maçını kazanan Manchester United ise 6 puan ile lider. Grupta 3er puana sahip takımlardan Paris Saint-Germain (PSG) averajla Leipzigin önünde ikinci sırada bulunuyor.


Grubun diğer maçında ise Leipzig ile PSG, Almanyada karşı karşıya gelecek.

BAŞAKŞEHİRDE 4 SAKAT

Turuncu-lacivertli temsilcimizde, zorlu mücadele öncesinde 4 eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde, sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Uğur Uçar ve Okechukwu Azubuike kadroda yer almayacak.

Ligde oynanan İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde sakatlanarak oyundan çıkan Enzo Crivelli ile sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemirin durumu ise bugün netlik kazanacak.

MANCHESTERIN AVRUPA PERFORMANSI YÜKSEK

Medipol Başakşehirin Şampiyonlar Ligindeki rakibi Manchester United, Avrupa kupalarındaki başarılı performansını Premier Ligde gösteremiyor.

H Grubunda oynadığı iki maçı da kazanan Manchester ekibi, Premier Ligde oynadığı 6 maçta yalnızca 2 galibiyet elde edebildi. Bir maçtan beraberlikle ayrılan Manchester United, 3 maçtan ise yenilgi ile ayrılarak 7 puanla 15. sırada yer aldı.

Bir maçı eksik Manchester United, ligde 16 puanla liderlik koltuğunda oturan Liverpoolun 9 puan gerisinde bulunuyor.

MANCHESTER UNITEDIN EKSİKLERİ

Manchester Unitedda sakatlıkları süren Phil Jones ve Eric Bailly ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve tedavisi süren Alex Telles bu mücadelede forma giyemeyecek.  

Başakşehir Fatih Terim Stadındaki karşılaşma 20.55te başlayacak. Mücadelede İtalyan hakem Davide Massa düdük çalacak.

Son güncelleme: 16:22 04.11.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı