• Turkhane Logo

Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini kabul etmişti. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın katıldığı tarihi canlı yayın başladı.

00:33 09 Haziran 2024 Pazar
Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında
Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini kabul etmişti. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın katıldığı tarihi canlı yayın başladı.

Gerçek Gündemde yer alan habere göre Fenerbahçede seçimli olağan genel kurulda mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım, yeni dönemde başkanlık için yarışıyor.

Bugün başlayan genel kurul, yarın yapılacak olan oylama işlemleriyle sona erecek.

Genel kurul öncesi, divan kurulu başkanlığı için Şekip Mosturoğlu ile Vefa Küçük arasında gerçekleştirilmişti.

El kaldırma usulüyle gerçekleştirilen oylama sonucunda Vefa Küçükün seçimi kazandığının belirtilmesi üzerine başkan adaylarından Aziz Yıldırım seçimde usulsüzlük olduğunu ifade ederek, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda yapılan genel kurulu terk etmişti.

Yıldırım, stadyumu terk etmesi üzerine kongre üyelerine yapmayı planladığı konuşmayı, yazılı olarak yayımlamak zorunda kalmıştı.

Kongrede konuşan Ali Koç ise Aziz Yıldırıma tarihte son kez bu teklifi yapıyorum diyerek Aziz Yıldırıma canlı yayına çıkma teklifinde bulunmuştu.
AZİZ YILDIRIM CANLI YAYIN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım akşam 8 sıralarında, Ali Koçun canlı yayına çıkma teklifini kabul etti.

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, Sayın Başkan Ali Koç’u aradım. Kendisinin seçeceği bir ulusal kanalda, baş başa, moderatörsüz bir şekilde kendisiyle konuşabileceğimizi ilettim. Kendisinin seçeceği ulusal bir kanalda bu akşam canlı yayına çıkacağız. ifadelerini kullandı.
ALİ KOÇ-AZİZ YILDIRIM CANLI YAYINI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlunun aktardığına göre Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam saat 23.00te Habertürk TVde yayına çıkacak.

Tarihi programın moderatörlüğünü Mehmet Akif Ersoy üstleneceği belirtilmişti.
AZİZ YILDIRIMIN TALEBİ ÜZERİNE MODERATÖR DEĞİŞTİ

İddiaya göre Aziz Yıldırımın talebi üzerine programın moderatörü değişti. Ahmet Selim Kul, tarihi programın moderatörlüğünü üstlenecek.
AZİZ YILDIRIM, HABERTÜRK STÜDYOSUNA GELEN İLK İSİM OLDU

Aziz Yıldırım ve ekibi Habertürk stüdyosuna geldi.

ALİ KOÇ DA KANALA GELDİ

Aziz Yıldırımın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Habertürk binasına geldi.

TARİHİ CANLI YAYIN BAŞLADI

Koç ve Yıldırımın açıklamaları şu şekilde:

Aziz Yıldırım: Şimdi ben neden geldim? Sayın Ali Koç konuşma yapmış. Son bölümünde enteresan çağrı söylemiş. Demiş ki, Bizim antiFener durumundan dolayı Fenerbahçe başarılı olamıyor, bunun için beraber mücadele edelim. Bu isteği doğrultusunda konuşmak istedim. Kendisi geçmişten bahsetmeyeceğim diyor. Biz de bahsetmeyeceğiz, kapattık.

Ali Koç: Siz devam edin, güçbirliği yapalım dedim ama geçmişi konuşmayalım demedim.

Aziz Yıldırım: Siz gündüz konuşmanızda o ifadeyi kullandınız. Geçmişi kapattık. Ben başkan seçilirsem veya Aziz Bey seçilirse beraber yol yürüyelim. Şimdi bu antilobiden ne kast ediyorsunuz? Ben ne kast ediyorum anlatalım.

Son güncelleme: 00:33 09.06.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı