• Turkhane Logo

Arda Güler'in tavrı dünya devini çıldırtmış

Transfer döneminde kararını Real Madrid'den yana kullanan Arda Güler'in o dönemde yaptığı görüşmeler ortaya çıktı.

09:11 19 Ekim 2023 Perşembe
Arda Güler'in tavrı dünya devini çıldırtmış
Transfer döneminde kararını Real Madrid'den yana kullanan Arda Güler'in o dönemde yaptığı görüşmeler ortaya çıktı.

Fenerbahçeden Real Madride transfer olarak dünyada büyük ses getiren Arda Gülerin o dönem PSGyi umursamadığı ve Fransız devine cevap bile vermediği ortaya çıktı.

Real Madridde oynamak için diğer tüm takımları elinin tersiyle iten genç oyuncu PSGyi bir hayli kızdırdı.

TEKLİFE DÖNÜŞ BİLE YAPMADI

Tercihini Real Madridden yana kullanan Arda Gülerin PSGye teşekkür bile etmeden cevap vermediği ortaya çıktı. Ardanın bu tavrı Fransız devini bir hayli kızdırdı.

MESSI VE NEYMAR ÖRNEKLERİ

Geçmişte PSGnin bu tarz hareketlere büyük transferlerle cevap verdiği biliniyor. Barcelona karşısında alınan ağır mağlubiyetlerin ardından sırasıyla hem Neymarı hem de Messiyi kadrosuna katan PSGnin Real Madridden bu tarzda oyuncuların aklını çelmesi bekleniyor.

REAL MADRIDTEN ARDAYA ÖVGÜ

Real Madridin Alman süper yıldızı Toni Kroos, beyaz formayla ilk maçına çıkmaya başlayan Arda Güler ile ilgili manşetlere taşınan bir tanım yaptı.

Kroos, Arda Güler hakkında Bu çocuk muhteşem. 18 yaşında ama bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor. Sol ayağı çok acayip! ifadelerini kullandı.

İspanyol medyasında yer alan haberlerde; Toni Kroosun takım içerisinde Arda Gülere ağabeylik yaptığı ve her antrenmanda birlikte oldukları, ilişkilerinin çok samimi olduğu belirtildi.

18 yaşındaki futbolcunun sakatlığını tamamen atlattığı aktarıldı. Arda Gülerin ligde 21 Ekimde Sevilla ile deplasmanda oynanacak maçta ilk kez Real Madrid formasını giyebileceği belirtildi. Genç futbolcunun, Sevilla maçında forma giymesi durumunda 103 gün sonra sahaya çıkacağı hatırlatıldı.

Öte yandan Real Madridin Ardayı Sevilla maçında riske etmemesi durumunda ise genç yıldızın, 24 Ekimde Şampiyonlar Liginde oynanacak Braga karşılaşmasında forma bulabileceği ifade edildi.

Son güncelleme: 09:11 19.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı