• Turkhane Logo

Ali Koç kararını verdi: FB'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Jorge Jesus'la yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, uzun istişareler sonrası kararını verdi.

16:49 27 Haziran 2023 Salı
Ali Koç kararını verdi: FB'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
Jorge Jesus'la yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, uzun istişareler sonrası kararını verdi.

Geçen sezon Süper Ligi Galatasarayın gerisinde ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçenin, şampiyonluk hasretine Jorge Jesus da son veremezken kupa hasreti Portekizli hocayla bitti.

Halktv.comda yer alan habere göre Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehiri mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan sarı lacivertliler, 9 yıllık kupa hasretine son verirken Portekizli hocayla yollar ayrıldı.
BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELDİJesusla yolların ayrılmasının ardından yeni hoca için çalışmalarına devam eden Fenerbahçede İsmail Kartal, Abdullah Avcı, Volkan Demirel, Sergen Yalçın, Lucescu, Löw gibi isimler gündeme gelirken Ali Koç yaptığı açıklamayla camiayı bilen biriyle çalışmak istediklerini kaydetmişti.
TÜRK OLACAK DEDİOlağan Mali Genel Kurulunda yaptığı açıklamayla, yeni hoca profilini çizen Başkan Ali Koç, Türkiye ligini bilen, burada yıllarca hocalık yapmış ve bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4ü geçmiyor. Camiayı bilen, hizmet etmiş, anlayan, o ruhu aşılayan 2 Türk hoca çıkıyor. Bu önümüzdeki sene tercihimiz Türk hoca yönünde olacak. sözleriyle Türk hocayla çalışacaklarını kaydetmişti.

SONA GELİNDİ
Bir süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör konusunda sona geldi.

Fenerbahçeyi daha önce iki kez teknik direktör olarak çalıştıran, yıllarca yardımcı antrenör olarak görev yapan İsmail Kartalda karar kılındığı öğrenildi.
İsmail Kartal ve Abdullah Avcı arasında seçimini yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon öncesinde sarı-lacivertli takımın başında İsmail Kartalın olmasına karar verdi.
İLK MAÇ 27 TEMMUZİlk maçına 27 Temmuzda UEFA Konferans Liginde çıkacak olan Fenerbahçede takımın başında deneyimli teknik adam İsmail Kartalın olması bekleniyor.

Son güncelleme: 16:49 27.06.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı