• Turkhane Logo

Ali Koç ‘inceliği’: Rozetin iğnesi ceketi delebilir, belki elle veririz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ekibinizden uyarı geldi. 'Rozetin iğnesi ceketi delebilir aman izin alın' dediler, siz ne dersiniz belki elle veririz?"

20:28 26 Ekim 2019 Cumartesi
Ali Koç ‘inceliği’: Rozetin iğnesi ceketi delebilir, belki elle veririz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Ekibinizden uyarı geldi. 'Rozetin iğnesi ceketi delebilir aman izin alın' dediler, siz ne dersiniz belki elle veririz?"



AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre üyeliğinde 25. yılını doldurarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi yapıldı. Üyelik rozetini takan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Ekibinizden uyarı geldi, ‘Rozetin iğnesi ceketi delebilir, aman izin alın’ dediler” diyerek şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanım, size rozeti Vefa Küçük takmak istemişti ama ekibinizden uyarı geldi. ‘Rozetin iğnesi ceketi delebilir aman izin alın’ dediler, siz ne dersiniz belki elle veririz?”


‘FENERBAHÇE MUHABBETİMİZ DEVAM ETTİ’

Erdoğan bu sözler üzerine rozetin takılmasına izin verdi. Divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Gönül ferman dinlemiyor. Sahanın içinde olmasak da Fenerbahçe ile olan muhabbetimiz devam etti” dedi.

/

O OY BELKİ SİZİNDİR

Toplantıda ilk konuşmayı, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük yaptı. Sözlerine “12 Cumhurbaşkanımızdan 2’si takım tutmuyordu. Geriye kalan 10 Cumhurbaşkanından başta Gazi Mustafa Kemal Paşa, sonra da şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan olmak üzere 6’sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır” diye başlayan Küçük, şöyle devam etti:

“2011 yılında bir önceki başkanımız, kulübümüze büyük emekler vermiş Aziz Yıldırım da kumpas sonucu cezaevine atılmıştır. Biz eziyet çeken bir kulübüz. Ama değerlerimizle iftihar ediyoruz. Çok değerli üyelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanım, 21 senedir çözemediğim sıkıntı var, bunu çözmek istiyorum. 1998’de bir kongre oldu ve Aziz Yıldırım rakibimdi, 1 farkla kazandı. 1500 üye 1 oya sahip çıktı, Aziz Yıldırım’a tepki ve katkı verdiler. O oyu bulamıyorum, belki sizindir. Merak ettim. İyi ki ben kazanmamışım diyorum. Aziz Yıldırım’ın kulübe çok büyük katkıları oldu.”




KOÇ: KAPINIZA GELDİK

​Vefa Küçük’ten sonra sözü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç aldı.

Koç ise, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanım, bazı sorunlar olunca sizin kapınıza geldik. Çoğunda bizi yalnız bırakmadınız. Sağ olun, var olun. Sayın Cumhurbaşkanım ilk kez buraya geliyorsunuz. Sizi bu akşamki maça davet etmek istiyoruz. Sizi ağırlamaktan onur duyarız. Gelemezseniz de sizi her zaman ağırlamaktan onur duyacağımızı biliyorsunuz.”

Son güncelleme: 20:28 26.10.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı