• Turkhane Logo

Yarkadaş: Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılıyor

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AKP'li yetkililerle görüştüğünü ve AKP’ye katılacağını iddia etti.

10:27 07 Ağustos 2022 Pazar
Yarkadaş: Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılıyor
Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin AKP'li yetkililerle görüştüğünü ve AKP’ye katılacağını iddia etti.


Çelebi, AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı överek, “Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!” paylaşımında bulundu.

TV100’de yayınlanan “Gündeme Dair” programında iddiayı dile getiren Barış Yarkadaş, “Ergenekon operasyonlarında tutuklanan ve kamuoyunun ‘Teğmen Çelebi’ olarak tanıdığı bir süre önce CHP’den istifa etti, Memleket Partisi’ne geçti. Muharrem İnce’yle de bazı anlaşmazlıklara düşünce Memleket Partisi’nden de istifa etti. Mehmet Ali Çelebi son 20 gündür, önce Cumhur İttifakı’nı öven bazı paylaşımlarda bulundu, ardından bazı AKP milletvekilleriyle fotoğraf vermeye başladı” diye konuştu.


Mehmet Ali Çelebi sosyal medyadan AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nı öven, millet ittifakını eleştiren paylaşımlar yaptı.

Çelebi’nin paylaşımları şöyle:

Çabuk unutanlara önemli bir hatırlatma:

Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı.Hepimiz katledilmiştik.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurtuluş Savaşından sonraki en ciddi ve çok cepheli EGEMENLİK Mücadelesini vermektedir.
-PKK-f... ile kararlı mücadele şarttır.
-Terör devletine müsaade edilemez, Mavivatanda oldubitti yapılamaz. “MİLLİ BİRLİK”şarttır.Buna her türlü katkıyı sunarım.

Ali Tatar,Cem Çakmak,Murat Özenalp ve tüm kumpas şehitlerimizin dün sesiydim, yarın da olacağım.

KHK’lar üzerinden f..YE alan açmak isteyenlere,
Kumpas davaları yeniden açacağım diyen Babacanlara karşı mücadelem kesintisiz sürecektir.

Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim.Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi.

PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!

Son güncelleme: 10:27 07.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı