• Turkhane Logo

SP liderinden durum tespiti: Bakanlar kurulu yok hükmünde, papağanlar ülkesiyiz

Karamollaoğlu, Partisinin Konya toplantısında yaptığı konuşmada iktidar partisine yüklendi.

18:26 07 Nisan 2018 Cumartesi
SP liderinden durum tespiti: Bakanlar kurulu yok hükmünde, papağanlar ülkesiyiz
Karamollaoğlu, Partisinin Konya toplantısında yaptığı konuşmada iktidar partisine yüklendi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümete yüklendi: “Bu kadar şaşkınlık içinde bulunan bir hükümet, Türkiye’nin başına uzun yıllardır hiç gelmedi. Bakanlar kurulu diye bir kurul, kusura bakmasınlar ama yok hükmünde. Papağanlar ülkesi haline geldik.”
 
Karamollaoğlu, Konya’da partisinin toplantısında konuştu.
 
Ülke sorunlarının hükümetin gündeminde olmadığını söyleyen SP lideri, son dönemde meydana gelen olayların ‘tükenme’nin işareti olduğunun savundu.

 
‘PAPAĞANLAR ÜLKESİ HALİNE GELDİK’

Karamollaoğlu şöyle devam etti: “E mübarek, uçuruma doğru gidiyorsun. Sadece sen uçuruma gitmiyorsun. Gittiğin gibi ülkeyi de peşinden uçuruma götürüyorsun. Birisi felakete gidiyoruz diyorsa, bir de bunu dinle ya. Bu kadar şaşkınlık içinde bulunan bir hükümet, Türkiye’nin başına uzun yıllardır hiç gelmedi. Bu yanlışlıkları görenlerin ses çıkarmalarına tepe izin vermiyor. İstişare mekanizması diye bir mekanizma yok. Bakanlar Kurulu diye bir kurul, kusura bakmasınlar ama yok hükmünde. Kimse konuşamıyor. Bir kişi konuşuyor. Yanlış olduğunu bilse bile bakan da onu aynen tekrar ediyor. Papağanlar ülkesi haline geldik.”
 
Karamollaoğlu, 2019’daki seçimlerinden en güçlü parti olarak çıkacaklarını da öne sürdü.
 
‘BİZ BU İNSANLARIN ÜMİDİ OLDUK’

AKP içerisinde ‘sesini çıkaramayanlar’ın tek ümidinin Saadet Partisi olduğunu savunan Karamollaoğlu, partisine katılımların son dönemde hızla arttığını belirtti.
 
SP sözlerini şöyle bitirdi: “İnsanlar fevç fevç bizim saflarımıza gelip katılıyor. Biz bu insanların ümidi olduk. Biz seçime kadar Türkiye’nin en güçlü, hatta bir numaralı partisi olacağız.”

Son güncelleme: 18:26 07.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı