• Turkhane Logo

Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu hedef alan İçişleri Bakanı Soylu, "Derdi, kaos ve anarşizm. Aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor." dedi.

10:49 26 Ağustos 2022 Cuma
Soylu, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu hedef alan İçişleri Bakanı Soylu, "Derdi, kaos ve anarşizm. Aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor." dedi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şarkıcı Gülşenin tutuklanmasının ardından Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın! ifadeleriyle paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu hedef aldı.

Kılıçdaroğlunun helalleşme çağrısına da gönderme yapan Soylu, Kılıçdaroğlu’nun helalleşme foyası, samimiyetsizliği, son 24 saatte tekrar zirve oldu dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu, aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor. Yamakları üzerinden hepimize salya sümük Yargılanacaksınız. tehdidi... Derdi, seçim ve demokrasi değil. Derdi, kaos ve anarşizm ifadelerini kullandı.


Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kılıçdaroğlu’nun helalleşme foyası, samimiyetsizliği, son 24 saatte tekrar zirve oldu. Milyonlarca imam hatipliye hakarete, tahkir, aşağılama ve kutuplaştırmaya ses çıkarma; Valileri, savcıları, hakimleri tehdit et. Kılıçdaroğlu, aylardır sivil itaatsizlik çağrısı yapıyor. Yamakları üzerinden hepimize salya sümük Yargılanacaksınız. tehdidi... Derdi, seçim ve demokrasi değil. Derdi, kaos ve anarşizm. 27 Mayıs ruhu hortlayan ve ötekisini böcek gören zihniyet.

Eski Türkiye’de CHP, muhalefette idi ama vesayet ile iktidarda gibi idi. Tüm değerlerimizi aşındırma, Demokrasiyi ve hukuku etkisiz kılma, Herkeste güvensizlik oluşturma, Toplumu kutuplaştırma ve bölme. Kılıçdaroğlu’nun tek derdi: Yeni vesayet Eski Türkiye. Ellerine verilen ABD-f... reçetesi uygulanıyor. Kılıçdaroğlu, şunu biliyor: Yeni vesayet Eski Türkiye Projesini ABDsiz uygulayamaz. 27 Mayıs 1960 12 Eylül 1980 28 Şubat 1997 15 Temmuz 2016... Hep aynı aktörler

***

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gülşenin tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapmış, Gülşenin serbest bırakılması yönünde çağrı yaparak şu ifadelere yer vermişti:

Farklı hayat tarzlarına sahip gençlerin arasında uzun bir zamandır barış rüzgarları esmektedir. Amacını aşmış bir şakayı alıp, gençlerimizi birbirine düşürmektir hedef. Biraz daha iktidarda kalmak için, daha çok çalmak ve çırpmak için. Gençlere sesleniyorum, bu adaletsiz düzenin sonu geliyor. Sizleri kışkırtarak ve bölerek bu ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Önümüzdeki seçimde sizler büyük bir rol oynayacaksınız. Bir olmak, kışkırtmalara karşı birbirinize kenetlenmek sizin elinizde. Ey vatan kurtaran savcı ve hakim, Çürükler, adiler, s**tükler, cibilliyetsizler... bunlar kimin laflarıdır? Bunları bu aziz millete kim söyledi? Hukuka, adalete ihanet etmeyin; sanatçıyı hemen serbest bırakın!

Son güncelleme: 10:49 26.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı