• Turkhane Logo

"Oyumun, vergimin ve aklımın çalınmasına DUR demek için Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğim"

Ekonomist Atilla Yeşilada, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Oyumun, vergimin ve aklımın çalınmasına DUR demek için Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğim" ifadesini kullandı.

19:32 22 Haziran 2019 Cumartesi
Ekonomist Atilla Yeşilada, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Oyumun, vergimin ve aklımın çalınmasına DUR demek için Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğim" ifadesini kullandı.



Ekonomist Atilla Yeşilada, yarın yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğini açıkladı.

31 Mart’ta Türkiye genelinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Antalya, Adana ve daha pek çok büyükşehir belediyesi ile il belediyeleri AKP’den CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’na geçmişti.


Sonuçların böyle çıkmasında Türkiye’nin içinde bulunduğu derin ekonomik krizin ve rekor kıran işsizliğin büyük payı olduğu görülmüştü.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AKP’nin talebi üzerine 6 Mayıs’ta İstanbul’da yeniden seçim yapılmasına karar vermişti. Ancak YSK, bir zarfta 4 adet oy pusulası bulunmasına rağmen sadece büyükşehir belediye başkanlığı için yeniden seçim yapılmasına hükmetti.

En son anketler, İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasındaki farkın 8 puanın üzerine çıktığına işaret ediyor.

Seçime saatler kala birçok kişi sosyal medyadan hangi adaya oy vereceğini paylaşmaya başladı. Ekonomist Atilla Yeşilada da bu kervana katılanlar arasında.

Yarınki seçimde hangi adaya oy vereceğine ilişkin Twitter’da paylaşımda bulunan Yeşilada, “Oyumun, vergimin ve aklımın çalınmasına DUR demek için Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğim” ifadesini kullandı. Oyumun, vergimin ve aklımın çalınmasına DUR demek için Ekrem İmamoğluna oy vereceğim. — Atilla Yesilada (@AtillaYesilada1) 22 Haziran 2019

Son güncelleme: 19:32 22.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı