• Turkhane Logo

'Oğlun çuvalla para götürüyor' diyen AKP'li yönetici özür diledi!

AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, AKP'li Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelttiği suçlamaları geri çekti. Savacak eski paylaşımlarını silip hesabını kapattı ve "Psikolojim yerinde değildi" dedi.

14:33 21 Şubat 2021 Pazar
'Oğlun çuvalla para götürüyor' diyen AKP'li yönetici özür diledi!
AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, AKP'li Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e yönelttiği suçlamaları geri çekti. Savacak eski paylaşımlarını silip hesabını kapattı ve "Psikolojim yerinde değildi" dedi.


AKPli Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma” diyen AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Psikolojim yerinde değildi diyerek özür diledi. 

GÖRÜŞTÜRMEDİLER


Savacak, Beyazgüle yönelttiği suçlamaları geri alarak paylaşımları yaptığı Twitter hesabını da kapattı.

Belediye başkanından özür dileyen Savacak, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili yazdığım paylaşımlarım; çevremin ve yakınlarımın baskısı, psikolojimin yerinde olmadığı bir zamanda yapılmıştır. Bu nedenle bir takım algı ve gerçekle alakası olmayan paylaşımlarda bulundum. Yaşanan olay öncesi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgüle çeşitli kanallar aracılığıyla ulaşmak istedim lakin beni görüştürmediler” dedi.

Yazılı açıklama yayınlayan Savacakın ifadeleri şöyle: Sesimi duyurmak amacıyla yaşanan iletişim kopukluğu dolayısıyla yapmış olduğum sosyal medya paylaşımların, gönül verdiğim davam ve çok sevdiğim Büyükşehir Belediye Başkanıma zarar getirdiğini gördüm. Ümmetin umudu, Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana olan sevdam dolayısıyla yapmış olduğum paylaşımları sosyal medya hesabımdan kaldırıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgüle yönelik yapmış olduğum paylaşımlar nedeniyle partime olan sevdam, davama olan bağlılığım dolayısıyla başkanımızdan özür diliyorum. Mazlumların umudu, ümmetin umudu, yeni Türkiyenin mimarı, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana ve AK Partiye bağlılığım devam edecek ve bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğim.

NE OLMUŞTU?

AKP Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, bu hafta içinde AKPli Urfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgüle Twitter üzerinden çok sayıda paylaşımla suçlamalar yöneltti.

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soyluyu etiketleyen Savacak, “Oğlun çuval çuval para götürüyor. Esnaf ekmek götüremiyor. Zalim olma. Siyaset mafyacılığı yapma Zeynel Abidin Beyazgül. Bütün makamlar Allahındır senin değil. Nemrutluk yapma Zeynel Abidin Beyazgül. Urfada merkezi bitirdiniz milletin şevkini umudunu kırdınız millet köyüne geri dönüyor hazine arazileri yüzünde birbirilerini katlediyor bunun müsebbibi sizin gibi insanlardır insanlara umut verin yalan söylemeyin Zeynel Abidin Beyazgül. Millet evine ekmek alamazken senin oğlun 120 trilyona hastane açıyor bu para nerden geldi Zeynel Abidin Beyazgül diye paylaşımlar yaptı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da sosyal medya hesabından konuyla ilgili çağrıda bulunarak Hukuken Cumhuriyet Savcıların res’en soruşturma başlatması gerekmiyor mu? diye sordu.

Son güncelleme: 14:33 21.02.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı