• Turkhane Logo

Muharrem İnce: Erdoğan yakında "Parası olan yaşasın" derse şaşırmayın

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün İzmir'de gerçekleştirdiği muhteşem mitingin ardından bugün de Ankaralılarla buluştu. İnce'nin Tandoğan Meydanı'ndaki mitingini yüzbinlerce kişi takip ediyor.

18:55 22 Haziran 2018 Cuma
Muharrem İnce: Erdoğan yakında
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün İzmir'de gerçekleştirdiği muhteşem mitingin ardından bugün de Ankaralılarla buluştu. İnce'nin Tandoğan Meydanı'ndaki mitingini yüzbinlerce kişi takip ediyor.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , Ankara’da düzenlenen büyük mitingde halka sesleniyor. Tandoğan Meydanı’nda düzenlenen mitinge halktan büyük ilgili var. Yüzbinlerce kişi mitingin başlamasına saatler kala alanı doldurdu. Alana giren İnce’yi vatandaşlar ‘Başkan İnce’ sloganlarıyla karşıladı.

İncenin konuşmasından satır başları şöyle:

Küllerimizden yeniden doğduğumuz şehir Ankara .Bundan daha sıkışık bir miting görmedim. Pazar sabahı geç kalmayın. Okulların bahçesinde yatın cumartesi akşamı. Pazar günü acıkmayın. Pazar günü uykunuz gelmesin. Oyunu kullandıktan sonra oradan ayrılma. Sonra ilçe seçim kuruluna.


Anadolu Ajansı, TRT ve YSK. Bu üç kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim.

Ankarada broşür dağıtmışlar bugün. Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil. Bu bildirilerin benim ve CHP ile hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar paçavradır.
Bunlar bırak Müslüman olmayı. Bunlar insan bile değil.

ERDOĞANA KÖPRÜ YANITI

Erdoğan ile benim aramda bir köprü polemiği var. Ben dedim ki Demirelin yaptığı 1. köprüden 11 liraya geçiyoruz, gidiş-geliş. Erodoğanınkinden 114 liraya geçiyoruz. 114 gidiş, 114 geliş 220 lira. Demirelin yaptığı köprü bayramlarda bedava, Erdoğanınki parayla. Demirelin yaptığı köprünün geliri hazineye gidiyor, Erdoğanın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor. Gerçekten zavallı. Bana diyor ki Paran varsa geç. Erdoğan ben milletvekiliyim. Benim  param var da kamyoncu nasıl geçecek? Yakında Parası olan yaşasın derse şaşırmayın.

Allahın izni, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda Marmaristeki yazlık sarayı engellilere vereceğim. Bu artık halkın adamı değil. 2002deki Erdoğan değil artık o. Yorgun Erdoğan.

İşte Ankara dan renkli görüntüler.

Son güncelleme: 18:55 22.06.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı