• Turkhane Logo

Memleket Partisi'nde yeni istifalar

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi'nin partisindeki görevlerinden istifa etmesinin ardından iki isim daha istifa kararı aldı.

13:18 25 Ocak 2022 Salı
Memleket Partisi'nde yeni istifalar
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi'nin partisindeki görevlerinden istifa etmesinin ardından iki isim daha istifa kararı aldı.



Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, partisindeki görevlerinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Aldığı kararı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Çelebi, gerekçe olarak sağlık sorunlarını göstermişti.


Geçtiğimiz yıl CHPden istifa eden İzmir Milletvekili Çelebi, Twitterdaki paylaşımında Ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle parti görevlerimden istifa ediyorum. Memleket Partisi’nin üyesi bir nefer olarak yoluma devam edeceğim. Partiye/yöneticilerimize zarar verecek açıklamalar yapmayalım lütfen. Mücadeleye devam ifadelerine yer verdi.

İKİ İSİM DAHA İSTİFA ETTİ

Mehmet Ali Çelebiden sonra, Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çiçek, Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Özsoy Sarıkamışlı partideki görevlerinden istifa ettikleri duyurdular.

Mustafa Kemal Çiçek, istifa kararı aldığını belirterek “Genel Disiplin Kurulu üyelerimizin taktir ve oyları ile seçilerek, yürüttüğüm Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkanlığı vazifemden lüzumuna binaen istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça Özsoy Sarıkamışlı da görevinden istifa etti. Ayça Özsoy Sarıkamışlı sosyal medyada “Gördüğüm lüzum üzerine partide mevcut Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimden ve tüm görevlerimden istifa ediyorum. Memleket Partisi’nin Üyesi bir nefer olarak yoluma devam edeceğim. Parti hepimizin partisidir. Mücadeleye devam!” mesajını yayımladı.

Son güncelleme: 13:18 25.01.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı