• Turkhane Logo

Koray Aydın: Seçime 15 gün kala Öksüz'ü getirip muhalefete iftira atacaklar

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, darbe girişiminin en önemli isimleri arasında yer alan Adil Öksüz'ün seçime 15 gün kala ortaya çıkarılıp muhalefete karşı kullanılacağını söyledi.

11:39 11 Mayıs 2018 Cuma
Koray Aydın: Seçime 15 gün kala Öksüz'ü getirip muhalefete iftira atacaklar
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, darbe girişiminin en önemli isimleri arasında yer alan Adil Öksüz'ün seçime 15 gün kala ortaya çıkarılıp muhalefete karşı kullanılacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, darbe girişiminin en önemli isimlerinden Adil Öksüzün 24 Hazirandaki seçime 15 gün kala bulunup muhalefete iftira attırılacağını iddia etti. 

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürke konuşan Aydın, iddiasını şöyle dile getirdi: Son zamanların modası Olağanüstü Hal (OHAL) şartlarında seçime giden adeta bir üçüncü dünya ülkesiyiz. Vay halimize vay. Şimdi iktidar sahipleri zavallı gençleri içeriye alıp güya F..cülükten  soruşturma yapıyor süsü vererek, yandaş medyalarında propaganda yapıyorlar. Delil yok. Hiçbir şey yok. Yazık oluyor o masum gençlere. ifadelerini kullandı. 

ADİL ÖKSÜZÜ ORTAYA ÇIKARIP MUHALEFETE KARŞI KULLANACAKLAR


Adil Öksüzün devlet tarafından yakalandığına dikkat çeken Aydın, sonra meçhul bir şekilde serbest bırakıldığını söyledi. Adil Öksüzün devletin adamı olduğu yönündeki ifadelerin yazılıp çizildiğine dikkat çeken Aydın,  ‘Devletin adamı olduğu söyleniyor ve seçime 15 gün kala güya iktidar tarafından yeni yakalanıp getiriliyormuş gibi seçim malzemesi olarak kullanılacağı iddia ediliyor. Bu kişinin, itirafçı olarak hem İYİ Partiyi hem CHP içindeki bazı isimleri F.. olarak suçlayıp bunu bir seçim kozu olarak kullanabilecekleri her yerde konuşuluyor. dedi. 

CHPden 15 vekil transferiyle seçime girmeye hak kazanmalarına dair de konuşan Aydının ifadeleri şöyle:

“AKP, 16 yıllık iktidarı boyunca ilk defa üç golü üst üste yiyerek seçim dönemini başlatmış oldu. İlk golü İYİ Partiyi seçimlere sokmama stratejisi üzerine dayadı. Seçim kampanyasının başlangıcında ilk golü yedi. Hesapları İYİ Partiyi saf dışı ederek sol bir partiyle başa baş kalıp, sağ seçmeni konsolide etmek üzere kurulu bir seçim stratejisi oluşturmuşlardı. Seçim tarihini de bu plana uygun en erken olarak belirlediler. Bu dönemde, İYİ Parti kurultayını yapmış, teşkilatla ilgili barajları halletmiş, seçime hazır bir partiydi. Ama Yüksek Seçim Kurulunda (YSK) İYİ Partiyi seçimlere sokmamak üzere karar çıkacağı anlaşıldığından ve tarafımızca tespit edildiğinden Türk demokrasi tarihinde devrim niteliğinde demokrasi hamlesi yapıldı.

CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, ülkesinin menfaatlerini önde tutan, demokrasiye gerçekten inanmış bir tavır ortaya koyup İYİ Partiye 15 vekiliyle grup kurma imkanı verdi. Demokrasi tarihimize altın harflerle geçecek bir uygulama olmuştur. Şahsına ve arkadaşlarına milletimiz adına teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Son güncelleme: 11:39 11.05.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı