• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı beyannamesi güncellendi

Balıkesir Burhaniye'deki konutu ise yeni mal varlığı listesinde yer almadı

18:35 31 Ekim 2018 Çarşamba
Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı beyannamesi güncellendi
Balıkesir Burhaniye'deki konutu ise yeni mal varlığı listesinde yer almadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun mal varlığı beyannamesi güncellenerek TBMM Başkanlığına gönderildi. Kılıçdaroğlunun daha önceki beyanlarında yer alan Balıkesir Burhaniyedeki konutu ise yeni mal varlığı listesinde yer almadı. Evin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana tazminat ödemek için bu evi sattığı iddia edilmişti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlunun, partinin internet sitesinde de yer alan mal varlığı beyannamesinde değişiklik yapıldı.

Kılıçdaroğlunun mal varlığının yanı sıra eşi Selvi Kılıçdaroğlununkini de içeren bildirim, TBMM Başkanlığına sunuldu.


Buna göre, Kılıçdaroğlu çiftinin mal varlığında, Ankara Balgatta 2003 yılında edinilen ve değeri 142 bin lira olan konut ile Ankara Akyurtta 2003te edinilen ve değeri 57 bin 300 lira olan konut bulunuyor.

Burhaniyedeki ev listede yer almadı

Tuncelide 2007de edinilen ve değeri 75 bin 284 lira olan bir konutu daha bulunan Kılıçdaroğlunun önceki beyanlarında yer alan Balıkesir Burhaniyedeki konutu ise yeni mal varlığı listesinde yer almadı. Bu konutun değeri daha önce 300 bin lira olarak duyurulmuştu.

Kemal Kılıçdaroğlunun ayrıca Akçalı Konut Yapı ile Gökyurt Konut Yapı kooperatiflerine 1997 yılından üyelikleri olduğu belirtildi.

Ressam Nuri Abaç, Fikret Otyam, Güler Çakır, Hüseyin Yüce ve Ayatullah Sümer imzalı 8 tablo, Kılıçdaroğlunun üzerindeki diğer taşınmazlar olarak gösterildi.

Bu arada, Selvi Kılıçdaroğluna ait bir pırlanta yüzük de Kemal Kılıçdaroğlunun mal varlığı listesinde yer aldı.

Son güncelleme: 18:35 31.10.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı