• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu'ndan 'helalleşme bir oyun' diyen Erdoğan'a yanıt:

Tek derdi harami düzeneğin ömrünü uzatabilmek

21:20 03 Eylül 2022 Cumartesi
Kılıçdaroğlu'ndan 'helalleşme bir oyun' diyen Erdoğan'a yanıt:
Tek derdi harami düzeneğin ömrünü uzatabilmek


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helalleşme çağrıları üzerinden kendisini hedef alan AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana yanıt verdi. Gençlere çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu! ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helalleşme çağrıları üzerinden kendisini Ne diyor? Helalleşme. Bu, bir oyun. Bu oyunun yerini hesaplaşma söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var sözleriyle hedef alan AKPli Cumhurbaşkanı Erdoğana Twitter hesabından yanıt verdi.


Erdoğanın sözlerinin paylaşıldığı bir haberi alıntılayan Kılıçdaroğlu, gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunları kaydetti:

Gençlerin teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu!

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun helalleşme çağrısını hedef almıştı.

Erdoğan; açıklamasında Ne diyor? Helalleşme. Bu, bir oyun. Bu oyunun yerini hesaplaşma söylemlerinin almasının gerisinde işte bu hazımsızlık var ifadelerini kullanmıştı.   Gençlerin teknoloji fuarında helalleşmeye savaş açıyor. Derdini hepimiz biliyoruz. Gençler, sakın ama sakın kavga etmeyin. Sakın bu hamasi söylemleri dinlemeyin. Tek derdi bu harami düzeneğin ömrünü biraz daha uzatabilmektir. Çapı bu! https://t.co/cIPtoy4eTv — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) September 3, 2022  

Son güncelleme: 21:20 03.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı