• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu, Ardahan’da konuştu: Beşli çetelere aktardıkları paraları söke söke alıp halka vereceğim

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da konuştu. Adalet vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Beşli çetelere aktardıkları paraları söke söke alıp halka vereceğim" dedi.

13:50 24 Nisan 2023 Pazartesi
Kılıçdaroğlu, Ardahan’da konuştu: Beşli çetelere aktardıkları paraları söke söke alıp halka vereceğim
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ardahan'da konuştu. Adalet vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, "Beşli çetelere aktardıkları paraları söke söke alıp halka vereceğim" dedi.





CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ‘Yiğitlerim’ diye nitelediği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile Ardahan’da buluştu. ‘Beşli çete’ diye seslendiği dev holdinglere iktidar tarafından aktarılan paraları halka geri vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, köy okullarını da tekrar açacağını söyledi.  



“DEVLET SİZİ BİRİLERİNE MUHTAÇ ETMEYECEK”



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanında sonra kürsüye geldi. Sözlerine, “Adalet, Türkiye coğrafyasına gelecek” diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:



“Ardahan’da değişimi yaşadınız. İstedikleri kadar engel çıkarsınlar, biz bu ülkenin halkına güveniyoruz ve sizin için mücadele edeceğiz. Ev hanımları, sizin bir sosyal güvenliğiniz yok. Aile destek sigortası getireceğiz. Her evde bereketin olduğu bir düzeni getireceğiz. Devlet, yanınızda olacak. Devlet, sizi birilerine muhtaç etmeyecek.”



“Onlar beşli çetelere çalışıyorlar, ben halka çalışıyorum. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. Bu parayı söke söke alıp halka vereceğim. Bay Kemal görür ve bu paraların tamamını bu millete verir.



“KÖY OKULLARINI AÇACAĞIZ”



100 bin öğretmenin tamamının atamasını yapacağız, köy okullarını açacağız. Bu düzenin değişmesi için hep beraber sandığa gideceğiz. Söz verdiklerimin tamamını yapacağım.” 



Mitingde kürsüye ilk çıkan Mansur Yavaş oldu. Yavaş, “Biz topal ördekmişiz. Artık bu nefret siyasetinin sonu geldi. 6 parti bir araya geldi. Yapacaklarını imza altına aldılar. İnşallah Kemal Bey Çankaya Köşkü’ne oturacak ve bu ayrımcı dil bitecek” diye konuştu.



Yavaş’tan sonra kürsüye gelen İmamoğlu ise şunları söyledi:



“Ardahan’ı hak ettiği yere biz getireceğiz. Ardahan’ın her tarafla bağlantısı güçlü olmalı. Ülkemizin 13. Cumhurbaşkanının bize emanet ettiği kentleri ülkenin en güzel kentleri haline getireceğiz. Biz milletin evlatları için geliyoruz. İhmal edilenler, yok sayılanlar, hakkı yenenler iktidar olacak. 



“1 KİŞİNİN KONUŞTUĞU DEĞİL 86 MİLYONUN İSTEDİĞİ OLACAK”



Milletin iktidarında Türkiye’yi iki koldan ayağa kaldıracağız. Hem bütün şehirlerimiz hem tüm ülke gelişecek. Devlet aklına sahip 13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu öncülüğünde devletimiz hızla toparlanacak. Bir kişinin konuştuğu değil 86 milyonun istediği olacak. 



Ankara’da, İstanbul’da çok büyük bütçeleri yönettik. 4 yıldan uzun zamandır gözleri bizim üzerimizde. Hakkımızda mahkumiyet kararı verecek kadar partizan davranıyorlar. Hiçbir şey bulamadılar çünkü biz ahlaklı ve temiz bir bütçe yönetimi sergiliyoruz. Her şeyi halkın önünde yapıyoruz.



“ÇATLASINLAR, PATLASINLAR”



Çatlasınlar, patlasınlar daha fazlasını yapacağız. 15 Mayıs’tan sonra memleketin bütçesine bereket gelecek. Türkiye’de bir kişinin bile ahlâkından şüphe duymadığı cumhurbaşkanımız geliyor.”



İmamoğlu, konuşmasını kalabalıktan yükselen “Her şey çok güzel” olacak sloganıyla bitirdi.

Son güncelleme: 13:50 24.04.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı