• Turkhane Logo

Kılıçdaroğlu aldığı duyumu açıkladı: İkinci rüşvet paketi hazırlığındalar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı video ile gündemde olan Türkiye'ye sığınmacı akınını eleştirdi.

21:56 25 Temmuz 2021 Pazar
Kılıçdaroğlu aldığı duyumu açıkladı: İkinci rüşvet paketi hazırlığındalar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayınladığı video ile gündemde olan Türkiye'ye sığınmacı akınını eleştirdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda, Afganistan’dan gelen sığınmacıların Türkiyede kalması için Avrupanın “İkinci Rüşvet Paketi” hazırlığı içinde olduğunu söyledi.

MAHALLELERİN HUZURUNU SATTILAR


Avrupanın para ile Türkiyeyi açık mülteci hapishanesine döndürdüğünü ifade eden Kılıçdaroğlu, iktidarın bu paralar ile mahallelerin huzurunu sattığını söyledi.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, Ülkemizin gerçek beka sorunu sığınmacı selidir. Şimdi de Afgan seline tutulduk. Ankara İstanbul seçimlerinde iki oy için ağzına ülke bekasını sakız edenler, gerçek beka sorunu karşısında tek kelime dahi etmiyorlar. Hatta bir AKP Genel Başkan Yardımcısı Türkler Orta Asyaya dönerse Suriyeliler de gider deme cesaretini göstermiştir.

BU MESELENİN İKİ KURBANI VAR

Öncelikle şunu net olarak ifade edeyim. Bu meselenin iki kurbanı var biri sizlersiniz sevgili halkım, ikincisi de mülteci kardeşlerimiz. O yüzden bu meseleyi ırkçılığa indirgemek asla kabul edilemez. Meselenin diğer kurbanı misafirlerimizi kötüleyerek de çözeceğimiz bir konu değildir bu.

KİMDİR KUKLACI

Bu konuyu kuklacı ve kuklacılarıyla çözeceğiz. Kimdir kuklacı? Ülkemizi parasıyla açık mülteci hapishanesine döndürebileceğini görmüş olan Batıdır. Kuklaları ise bu paralarla sizin mahallelerinizi ve huzurunuzu satmış olan iktidar partisidir. Bunlarla mücadele edeceğiz hep birlikte. Sizin hesabınızı ben bu iki muhatap ile göreceğim garip olanlarla değil. Peki neden bugün karşınıza yeni bir video ile çıkma ihtiyacı duydum? Mesele çok kısa bir zamanda başka bir kırılma noktasına gelecek gibi görünüyor ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlunun paylaşımı şu şekilde:
  Yeni göçmen dalgalarını misafir etmemiz için Avrupa’nın “İkinci Rüşvet Paketi” hazırlığı içinde olduğunu duyuyoruz. Bir daha asla! pic.twitter.com/CFEJOBGJR9 — Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) July 25, 2021
 

Son güncelleme: 21:56 25.07.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı