• Turkhane Logo

Karamollaoğlu: Sedat Peker cesaretini Cumhur İttifakı’ndan alıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, organize suç örgütü hükümlüsü Sedat Peker’in, yaptığı açıklamaların cesaretini Cumhur ittifakından aldığını söyledi.

16:58 06 Şubat 2019 Çarşamba
Karamollaoğlu: Sedat Peker cesaretini Cumhur İttifakı’ndan alıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, organize suç örgütü hükümlüsü Sedat Peker’in, yaptığı açıklamaların cesaretini Cumhur ittifakından aldığını söyledi.




Karamollaoğlu partisinin yöneticileriyle birlikte, medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


BEKA SORUNU VAR SİLAHLANIN ÇAĞRISI

Halka silahlanma çağrısı yapan ve hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in bu cesareti Cumhur İttifakı’ndan aldığını belirten Karamollaoğlu, “Bu havayı oluşturdular. Ülkenin beka sorunu var, bunun için de silahlanılması gerekir gibi bir hava oluşturdular ne yazık ki! Böyle bir havada normalde seçim olmaz. Türkiye güya hukuk devleti. Soruşturma başlatılmasını önemsiyorum. Allah yardımcımız olsun” dedi.

BEKA SORUNU VARSA TÜRKİYE KUCAKLAŞTIRILMALI

Cumhurbaşkanının devamlı tek parti döneminden bahsettiğini anlatan Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Biz şu an tek parti dönemine girdik. Kutuplaştırmama, bütün insanımızı kucaklamak, adaletimizi tesis etmek bir numaralı meselemiz olmalıdır. Türkiye bir beka sorunuyla karşı karşıyaysa ilk yapılacak iş Türkiye’ye kucaklaştırmaktır. Biz kucaklaşmak mecburiyetindeyiz. Kimseyi küçümsemek istemedim ama bu problemleri çözecek tek parti Saadet Partisi’dir.”

SEÇİM GÜVENLİĞİNE OLAN İNANCIM SARSILDI

Geçmişte Türkiye seçimlerinin dünyadaki en sağlıklı seçimler olduğuna inandığını belirten Karamollaoğlu, “Zaman içinde bu güven kaybolmaya başladı. Mükerrer oylamayı önleyen parmak boyası yöntemi kaldırıldı. Her partinin sandık başkanlığı için teklifte bulunması kaldırıldı. Şimdi devlet atıyor. Mühürsüz oy pusulalarının geçerli kabul edilmesi bendeki güveni sarstı. Benim elektronik ortama güvenim yok. O oyları nasıl ki sandık kurulları tek tek sayılıyorsa ilçe seçim kurullarında da böyle olmalı. Daha sonra bunları elektronik ortamda toplayabilirsiniz” dedi.

ERDOĞAN HİLE DE YAPSA HAKİMLER DOKUNAMIYOR

Cumhurbaşkanı seçimlerde en aktif rol oynayan insan olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, “Bizim attığımız adımlar engellenmeye çalışılıyor. Öyle bir adalet zaten yok. Elimizdeki imkanların kullanmamıza bile izin vermiyor. Televizyonlar, gazeteler iftira atıyorlar. Seçimle ilgili olmayan konularda insanlara iftira atılıyor. Erdoğan Cumhurbaşkanı sıfatıyla konuşuyor. Dokunulmazlığı var. Söz söyleyen hop tutuklanıyor. Güreşirken tabiri caizse hile de yapsa hakimler Erdoğan’a müdahale edemiyorlar, çünkü dokunulmazlığı var, diyorlar” şeklinde konuştu.

SÜLÜN OSMAN’DAN NEDEN KORKTULAR ANLAMADIM

Sülün Osman filminin gösterimden kaldırılmasını da eleştiren Karamollaoğlu, “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar. O kadar sade, o kadar basitti ki, kimseye parti olarak atıfta bulunmuyor!” dedi.

 

Son güncelleme: 16:58 06.02.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı