• Turkhane Logo

Karamollaoğlu peşin konuştu: Eşim İngiliz, bunu gizlemeyi düşünmüyorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özel hayatına ilişkin peşin peşin bilgi verdi.

10:56 07 Mart 2018 Çarşamba
Karamollaoğlu peşin konuştu: Eşim İngiliz, bunu gizlemeyi düşünmüyorum
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özel hayatına ilişkin peşin peşin bilgi verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, özel hayatına ilişkin olarak bilgi verdi. Karamollaoğlu eşi hakkında, Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum dedi.

Karamollaoğlu, Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylının konuğu oldu. Karamollaoğlu özel hayatına ilişkin olarak ilk kez konuştu.

DİYORLAR Kİ NASIL MİLLİYETÇİ


Fatih Altaylının Diyorlar ki, nasıl milliyetçilikten bahsediyor eşi İngiliz... sözleri üzerine konuya giren Temel Karamollaoğlu, eşinin İngiliz olduğunu saklamadığını belirtti.

ORADAYKEN DE EŞİMLE EVLENDİM

Temel Karamollaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: Doğru ben İngilterede tahsil yaptım. Ortaokul liseyi Kayseride okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım İngiltereye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir.

GİZLEYECEK HALİM DE YOK

Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum.


 

Son güncelleme: 10:56 07.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı