• Turkhane Logo

İsrailli gazeteci, Erdoğan’ın üniversiteden sıra arkadaşı olduğunu iddia etti:

‘Sessiz sakindi, kimseye bulaşmazdı’

11:57 29 Eylül 2022 Perşembe
İsrailli gazeteci, Erdoğan’ın üniversiteden sıra arkadaşı olduğunu iddia etti:
‘Sessiz sakindi, kimseye bulaşmazdı’

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 4 sene aynı üniversitede okuduğunu ileri süren İsrailli gazeteci Rafael Sadi, “Sessiz sakindi, kimseye bulaşmazdı” dedi.

İsrail’de yaşayan gazeteci Rafael Sadi, Halk TV’de katıldığı bir programda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı üniversiteden sıra arkadaşı olduklarını iddia etti. Sadi, “Diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar okuduğunu iddia ettiği üniversiteden bir arkadaşı ortaya çıkmayan Recep Tayyip Erdoğan’ın sıra arkadaşını olduğunu söyleyen bir kişi Halk TV’de ortaya çıktı.


Sadi, Halk TV’de Şirin Payzın’ın sunduğı ‘Sözüm Var’ programının konuk olan İsrail’de yaşayan gazeteci Rafael Sadi, Erdoğan ile aynı üniversiteden sıra arkadaşı olduklarını ileri sürdü.

‘BENİM SINIF ARKADAŞIM’ 

Erdoğan’ın Hamas’a kardeşim dediğini hatırlatan Rafael Sadi, “Hamas’a kardeşim diyor arkadaş, benim sınıf arkadaşım…” dedi. Program sunucularından Emin Çapa araya girerek, “Rafael Bey, kim sınıf arkadaşınız, orayı ben kaçırdım” sorusuna Sadi, “Recep Bey… Hani diploması var mı yok mu tartışılan üniversitede 4 sene beraber okuduk aynı sırada” cevabını verdi.

‘EFENDİ BİR ÇOCUKTU, FAZLA KİMSEYE BULAŞMAZDI’

Gazeteci Payzın’ın, “Nasıl bildirdiniz, o günkü Erdoğan ile bugünkü Erdoğan arasında ne fark görüyorsunuz” sorusunu ise Rafael Sadi, “O zaman çok sessiz sakin, efendi bir çocuktu; fazla kimseye bulaşmazdı” diye cevapladı.

Gazeteci Barış Terkoğlu’nun, “O zaman da ekonomist miydi?” sorusuna ise, “Ben değilim çünkü diploma almadım ama o aldığına göre demek ki ekonomisttir. Aynı sınıfta okuyan 5-6 arkadaşımla da temastayım. Aman bizim ismimizi söyleme başımıza iş almayalım diyorlar.” cevabını verdi.

Son güncelleme: 11:57 29.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı