• Turkhane Logo

İsrail’den kara harekâtı hazırlığı: Gazze sınırına asker yığdı

17:50 11 Ekim 2023 Çarşamba
İsrail’den kara harekâtı hazırlığı: Gazze sınırına asker yığdı





Hamas’ın attığı roketler sonrasında İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırılar giderek artıyor. Hava saldırılarını sürdüren İsrail, Gazze’ye kara harekatı yapmak için sınıra asker yığdı.



İsrail Gazze’ye bomba yağdırmaya devam ederken, sınıra da asker yığdı. İsrail Başbakanı Netanyahu is “Hamas IŞİD’den kötü” dedi



İSRAİL GAZZE SINIRINA ASKER YIĞIYOR



İsrail-Hamas savaşının 5. gününde, İsrail’in Gazze’ye yapmaya hazırlandığı kara harekatını konuşuluyor. İsrail Gazze’yi vurmaya devam ederken, sınıra da asker yığımayı sürdürüyor. Saldırılar sonrasında her iki tarafta ölenlerin sayısı 2 bini geçerken, yaşamını yitirenlerin büyük kısmı sivillerden oluşuyor.



“GAZZE’DEN DAHA KÖTÜ GÖRÜNTÜLER GELECEK”



Gazze’ye yönelik saldırıların artmasının ardından İsrail ordusundan açıklama geldi. Çatışmaların sertleşeceği uyarısında bulunan İsrail ordusu, “Gazze’den tanık olması daha kötü görüntüler gelecek” açıklaması yaptı.



NETENYAHU: HAMAS İŞİD’TEN KÖTÜ



Hamas’a yönelik sert mesajlar vermeyi sürdüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise Hamas’ın IŞİD’den kötü olduğunu öne sürdü. Netanyahu, Hamas’ın saldırısının Holokost’tan bu yana Yahudilere yapılan en kötü saldırılardan biri olduğunu iddia etti.

Son güncelleme: 17:50 11.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı