• Turkhane Logo

İnce'den Diyanet İşleri Başkanı'na: Sen bu işe karışma ayıp

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kıraathane, bizim medeniyetimizin en önemli unsurları" açıklamasını yapmıştı

21:15 18 Haziran 2018 Pazartesi
İnce'den Diyanet İşleri Başkanı'na: Sen bu işe karışma ayıp
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kıraathane, bizim medeniyetimizin en önemli unsurları" açıklamasını yapmıştı

CHPnin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  birinci turda yüzde 51 oy alacağını söyledi. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğanın seçim vaatleri arasında yer alan millet kıraathanelerine ilişkin Bizim medeniyetimizin en önemli unsurlarındandır diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşa Diyanet İşleri Başkanı kıraathanelere övgüler diziyor. Ey başkan sen bu işe karışma ayıp dedi.

CHPnin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Gaziantepteki mitingde konuştu.  99. mitingini düzenlediğini söyleyen İnce, Bu iş tamam, bu maya tuttu. Allahın izni milletin isteğiyle bu iş tamam. İlk kez bir seçimin kaybedeni olmayacak. CHPli AKPli Ülkücü HDPli İyi Partili, Saadet Partili kazanacak. Sağcı kazanacak Solcu kazanacak dedi.

Türkiyeyi her türlü vesayetten kurtaracağız


İnce, seçilmesi halinde yapacaklarını şöyle sıraladı: İlk işimiz OHALi kaldırmak olacak. İkinci işimiz Merkez Bankasının para politikasına asla müdahale etmemek olacak. 3 Dış politika barışcıl olacak. Türkiyeyi her türlü vesayetten kurtaracağız. Türkiyede demokrasi olacak hukuk olacak bağımsız mahkemeler olacak. Başörtülü başörtüsüz ayrımı yok sağcı solcu ayrımı yok Alevi Sünni ayrımı yok. Önce barışacağız. Hemen barışacağız. Millete yalan söylemeden kimseyi kaldırmadan. Sanayimizin atıl kalan yüzde 25ini hayata geçireceğiz. Meraları tarım alanlarını değerlendirecek işsizlere iş bulacağız. Türkiye nefes alacak.

Diyanet İşleri Başkanı, sen bu işe karışma

İnce, Cumhurbaşkanı  ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğanın seçim vaatleri arasında yer alan millet kıraathanelerine ilişkin Bizim medeniyetimizin en önemli unsurlarındandır diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaşı eleştirdi. İnce Diyanet İşleri Başkanı kıraathanelere övgüler diziyor. Ey başkan sen bu işe karışma ayıp şeklinde konuştu. 

O general Erdoğan orduyu överken değil beni eleştirirken alkışlıyor

İnce, Erdoğan Eskişehirde millet kıraathanelerinde Tatar böreği de yapabiliriz diyor, Samsunda bunu yalanlıyor. 1071 Malazgirtten itibaren Bu topraklarda böyle yalancı görülmedi. Bence doktora git Erdoğan dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın Malatyada katıldığı iftar programında, kendisini eleştirirken Korgeneral İsmail Metin Temelin alkışlamasını hatırlatan İnce şöyle konuştu: İftar düzenliyor Erdoğan, bir general gidiyor. General bir yerde alkış yapıyor. Alkış yaptığında Erdoğan diyor ki ben diyor orduyu silahlı kuvvetleri övüyordum general de o yüzen alkış yaptı ne var bunda kızacak diyor. Buna zaten kızmam. Hiç bir sıkıntı yok. Ancak yine yalan söylüyor. Çünkü general alkış yaparken Erdoğan beni eleştiriyor orduyu övmüyor. O general Erdoğan orduyu överken değil beni eleştirirken alkışlıyor.

Ekranlara çıktığımda onun 4 katı izleniyorum

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğana televizyon çağrısını yineleyen İnce, şöyle konuştu: Sende yürek varsa bilgi varsa şu kadarcık cesaret varsa istediğin kanalda karşıma çık. Seninle ekonomiyi, yanlış Suriye politikanı tartışacağım. Geçen diyor ki onunla kanala çıkarsam reytingim artar diyor. Sordum ben ekranlara çıktığımda onun 4 katı izleniyorum. Hava durumu reytingleri bile Erdoğan reytinglerini aşmış, benim attığım Twit dünyada birinci oluyor.

Erdoğan hava durumunun bile altına düşmüşsün, gel benimle televizyona çıkta havan olsun. Korkma ben adam yemiyorum, söz veriyorum diplomanı sormayacağım. Sadece diyeceğim ki kiminle kavga etsen o yükseliyor. Dolar yükseldi faiz yükseldi İnce ile kavga ettin İnce yükseldi.

CHPnin cumhurbaşkanı adayı İnce, Birinci turda yüzde 51 alacağım dedi. 

Bedava kek isteyenler Erdoğana iş isteyenler İnceye oy versin


Erdoğanın projesinin olmadağını savunan İnce. Ben diyorum ki otomobilin beynini yapalım o diyor ki kaporta yapayım. Ben nano teknoloji diyorum o kek diyor. Bedava kek isteyenler Erdoğana iş isteyenler İnceye oy versin şeklinde konuştu.

Erdoğanın keki de bir işe yaramaz

Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde doların düşeceğini savunan İnce konuşmasına  şöyle devam etti:

Erdoğanın keki de bir işe yaramaz. Çünkü şeker fabrikalarını sattı. Şekersiz kek olacak. Erdoğan meydanda diyor ki bana bak Muharrem bende diyorum ki baktım sana Erdoğan söyle. Bir vatandaş bana kızdı ona bakma ona hazine bakıyor zaten sen bize bak dedi.
Erdoğan bu seçimde kazanırsa dolar 8-10 lira olur. Ben kazanırsam dolar düşer mutfakta güller açar. Bir büyük değişime barışa hep birlikte kavuşacağız. Evlatlarım çocuklarım öğrencilerin bir öğretmen öğrenciler arasında ayrım yapar mı? Yapmaz. İmam hatipliler de benim çocuklarım fen liseliler de. Türk gençleri de benim çocuklarım Kürt gençleri de benim çocuklarım. Alevi çocuklarda sünni çocuklarda şafi çocuklarda benim çocuklarım. Hepsi benim çocuklarım.

Pazar akşamı YSKda olacağım

Pazar gününe kadar herkesi 3 kişiyi ikna etmeye çağıran İnce, Oyunu kullandın ne yapacaksın? Akşam üzeri okula gidip sandıkları kontrol edeceksin. Sandıklardan sonra seçim kuruluna gideceksin. YSKda da ben olacağım. Merak etmeyin. Bence bu iş tamam dedi.

Son güncelleme: 21:15 18.06.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı