• Turkhane Logo

İmamoğlu’yla canlı yayın: Arkadaşlarımız görüşüyorlar

AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'yla televizyon yayına katılma konusunda görüştüklerini söyledi. Ve açıklamalarıda daha ziyade İmamoğlu'nu eleştirdi.

10:10 03 Haziran 2019 Pazartesi
İmamoğlu’yla canlı yayın: Arkadaşlarımız görüşüyorlar
AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'yla televizyon yayına katılma konusunda görüştüklerini söyledi. Ve açıklamalarıda daha ziyade İmamoğlu'nu eleştirdi.



AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’yla canlı yayına çıkmaları için görüşmeler yapıldığını söyledi.

Yıldırım, “Arkadaşlarımız görüşüyorlar. Artık o hazırlıkları, detayı, günü, içeriği, kuralları… Tabii bu yayının İstanbullulara bir katkı sağlamasını önemsiyorum. Tercihim, ağırlıklı İstanbul olmalı” dedi.


‘RAKİBİM BENİ KOPYALIYOR’

İmamoğlu’nun kampanyasında kendisini taklit ettiğini savunan Yıldırım, “Rakibim, genellikle benim gördüğüm beni kopyalıyor. İşte halkla daha sıcak ilişkiler içerisinde, halkın içinden ayrılmadığı görünümünü veriyor ama taklidimden sakınmalarını tavsiye ediyorum vatandaşlara” şeklinde konuştu.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, NTV canlı yayınında gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtladı. Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

‘İSPARK HİÇ ZARAR ETMEMİŞ’

En son şeyi ellerine doladılar. (Bir yayındaki “İSPARK nasıl zarar eder ben de anlayamadım” ifadesi hakkında) Doğru. Onu kabul etti işte, zarar ettiğini söyledi… O cümlenin devamı da var. “Bir baktıralım rakamlara” dedim. Efendim şimdi İSPARK hiç zarar etmemiş. Geçen yılın karı İBB’ye para ödüyor. YAni kazandıklarından bugüne kadar 300 milyon para ödemiş. Onlarla da otopark yapılmış. Buna rağmen bu ödemelerden sonra da her yıl kar ediyor. Dolayısıyla tamamen algı oluşturmaya yönelik saçmasapan bir şey.

İMAMOĞLU’NDAN KAT KAT TECRÜBEM VAR

(CHP adayı Ekrem İmamoğlu’yla yayına hakkında) Arkadaşlarımız görüşüyorlar. Artık o hazırlıkları, detayı, günü, içeriği, kuralları… Tabii bu yayının İstanbullulara bir katkı sağlamasını önemsiyorum. Tercihim, ağırlıklı İstanbul olmalı. Onu söyleyince de onu da çarpıttılar. Korkuyor musun diğer konularda cevap vermeyeceğin için mi istemiyorsun gibi aslı astarı olmayan şeyler söylediler. Her şeyi konuşurum ben. Arkadaşımızın siyasi tecrübesinden kat kat tecrübem var, yaşadıklarım da var. Bu bir hakikat. İstanbul’da belediyeciliğim 1994’te başladı. Yeni İstanbul’a aday oluyor filan değilim. Cumhurbaşkınımızla dört buçuk sene beraber İstanbul’da beraber çalışmışız. Dolayısıyla her şeyi konuşuruz ama benim muradım İstanbulluya faydalı olan neyse onu konuşalım.

HDP OYLARINA TALİP OLDU

İstanbul’da yaşayan, İstanbul’un zorluklarını göğüslemeye çalışan, geleceğini İstanbul’da arayan herkesten oy istiyorum. Buna CHP seçmeni de dahil. Buna HDP’ye oy veren ya da vermeyen Kürt hemşehrilerimiz de dahil. Buna Saadet Partisi tabanı da dahil. Bütün kesimlerden destek istiyorum. Çünkü ben siyaseti hizmet aracı olarak görmüşüm. Hayatım boyunca da rozetini çıkarıp herkese hizmet götürmüş birisiyim.

Son güncelleme: 10:10 03.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı