• Turkhane Logo

İmamoğlu-Yıldırım tartışmasına dair ilk izlenimler

"Ekrem İmamoğlu hazırlıklı, Binali Yıldırım gergin ve rakibine kıyasla hazırlıksız"

22:12 16 Haziran 2019 Pazar
İmamoğlu-Yıldırım tartışmasına dair ilk izlenimler
"Ekrem İmamoğlu hazırlıklı, Binali Yıldırım gergin ve rakibine kıyasla hazırlıksız"

AKPnin başvurusu ve YSKnın iptaliyle yenilenen İBB seçimlerine bir hafta kaldı. Öne çıkan iki aday olan CHPli Ekrem İmamoğlu ve AKPli Binali Yıldırım, gazeteci İsmail Küçükkayanın moderatörlüğünde karşı karşıya geliyor. İkilinin buluşmasına ilişkin ilk yorumlar geldi.

Gazeteci Kadri Gürsel, seçim iptaline ilişkin tartışmaya İmamoğlunun hazırlıklı olduğunu söylerken, İlk izlenim: Ekrem İmamoğlu hazırlıklı, Binali Yıldırım gergin ve rakibine kıyasla hazırlıksız dedi.

Gazeteci Şirin Payzın, İmamoğlu vücut dilini, ses tonunu iyi kullanıyor. Net anlatıyor. Binali Yıldırımın inanmadığı şeyi savunur bir hali var dedi.


Gazeteci İsmail Saymaz, YSKnın iptal kararına ilişkin tartışmanın uzun sürmesine dikkat çekerken, Program birinci sorudan devam ediyor. Çünkü 23 Hazirana birinci soru yüzden gidiyoruz dedi.

Ekonomist Uğur Gürses, Binali Yıldırım başkası adına vekaleten gelip anlatıyor gibi... dedi.


İsmail Küçükkaya: Sayıştayın İBB raporunda bahsedilen israfla ilgili ne yapmayı düşünüyorsunuz? Binali Yıldırım: Siz Sayıştay raporunu okudunuz mu? O rakamlar doğru değil. Ekrem İmamoğlu: Ben Sayıştay raporunu getirdim, burdan bakalım. Binali Yıldırım: Biz onu okumadık.
  Binali Bey, biz seçimin yenilenmesini istemedik, diyor. Ama arşiv başka söylüyor https://t.co/yGuq4XyfXi — nevsin mengu (@nevsinmengu) 16 Haziran 2019

Son güncelleme: 22:12 16.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı