• Turkhane Logo

Gül'ün aday olma ihtimali Bahçeli'yi çileden çıkardı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden adı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen Abdullah Gül'e yüklendi.

23:21 24 Nisan 2018 Salı
Gül'ün aday olma ihtimali Bahçeli'yi çileden çıkardı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden adı Cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen Abdullah Gül'e yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden ülke gündemine dair açıklamalar yaptı. Bahçeli, Türkiyeye tuzak kuruluyor derken Abdullah Gülün olası adaylığına ilişkin olarak, Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir dedi.

Devlet Bahçeli, “Özellikle ifade etmeliyim ki, buhrana davetiye çıkaran siyasi gelişmeleri, bunalıma adeta çağrı yapan bulanık görüşme ve temas trafiklerini ibretle, esefle ve endişeyle takip ediyorum. Türkiyeye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor” ifadelerini kullandı.

GÜL’ÜN ADAYLIĞI HAKKINDA ‘SİNSİ’ İFADESİNİ KULLANDI


Bahçeli, “Şimdi 11nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gülün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. F...Ö işbaşındadır. PKK razıdır. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gülün adaylığına hevesle taliptir. Sayın Erdoğanın 2007 yılı Nisan ayında “kardeşim” açıklamasıyla Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Abdullah Gül, siyasi akıl ve vefa ahlakını tartışmaya açacak bir kayıp ve kopuşun arifesindedir. Kardeşlik ne ara karanlığa gömüldü? Sayın Gül böylesi bir zaafa düşmeyi nasıl göze aldı?”

“GÜL OLUP TEPELERİNDEN YAĞACAKSA, İHANET EDER”

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Denetim Komisyonu Türkiyede mevcut şartlarda yapılacak seçimin meşruluğunun olmayacağı gerekçesiyle ertelenmesini istemiş. Baktılar Cumhur İttifakı başaracak,alayı birden,yerli işbirlikçileriyle beraber tutuşmuşlar. Ancak çabaları nafiledir. Türke ve Türkiyeye ne kadar hasım varsa faaliyet halindedir. Sayın Abdullah Gül, bunların yüzünü güldürecekse, gül olup tepelerinden yağacaksa hem kendisine hem de geçmişine bilinsin ki ihanet eder. Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaşın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar.

 

Son güncelleme: 23:21 24.04.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı