• Turkhane Logo

Erdoğan’ın gündeminde Altun’un evindeki çardak ve şöminenin yıkılması vardı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin bahçesine yaptırdığı kaçak çardak ve şöminenin belediye tarafından yıkılmasını gündemine alan Erdoğan, CHP’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

09:22 28 Nisan 2020 Salı
Erdoğan’ın gündeminde Altun’un evindeki çardak ve şöminenin yıkılması vardı!
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin bahçesine yaptırdığı kaçak çardak ve şöminenin belediye tarafından yıkılmasını gündemine alan Erdoğan, CHP’yi hedef alan açıklamalarda bulundu.



AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanal kabine toplantısı sonrası yaptığı canlı yayında İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesi, bahçesine yaptırdığı çardak ve şöminenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılması vardı. Korona salgını nedeniyle yaşanan ekonomik kriz ve işsizlik gibi konulara değinmeyen Erdoğan, CHP’ye ve Millet İttifakı’nın belediyelerine yüklendi.  

KUZGUNCUK’TA MÜTEVAZI BİR EV 


İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un İstanbul Üsküdar Kuzguncuk’taki evi için “Mütevazi bir ev” diyerek gündemdeki tartışmaya dahil olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İletişim Başkanı’mıza fütursuz saldırının gerisinde bu hastalıklı zihniyet vardır. Kendisi ailesiyle birlikte 45 metrekare taban oturumu olan mütevazı bir evde oturmayı seçmiştir. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan 200 metrekarelik bir alanı kiralayarak bakımını üstlenmiştir. Bu zihniyetin arkadaşımıza ve ailesine karşı sürdürdüğü çirkin saldırıdaki tutarsızlıklar siyasi kokuşmuşluğun en bariz örneğidir.” dedi. 

“ALEVİLİĞİ DİN OLARAK TAKDİM EDEN ANLAYIŞ” 

Millet İttifakı belediyelerinin korona nedeniyle başlattığı kampanyaları yine eleştiren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Belediyelerin yardımlarıyla ilgili meselelerde de biz valiliklerle planlama yapılması gerektiğini söylerken, onlar işi bambaşka yere götürmeye çalışıyorlardı. Aleviliği din olarak takdim eden bu anlayışı, özellikle milletimin huzurunda kınıyorum. Fuar alanı ve içindeki standları sahra hastanesi gibi lanse edenlerin sahte ve içi boş olması şaşırtıcı değildir.” ifadesini kullandı.  

SAHRA HASTANESİNE TAKTI! 

“Görüldüğü gibi yalanlar silsilesi devam ediyor” sözleriyle eleştirisine devam eden Erdoğan, “Bir taraftan talimat vermedim diyor, ama ilçe başkanı da aldığı talimatın gereği o fotoğrafı çektiğini, bir inşaat falan olmadığını söylüyor. Aynı şekilde Adana’daki hastaneden bahsediyor, Adana’da hastane falan söz konusu değil ki, fuar merkezini belediye başkanı gelmiş, standları panellerle bölmek suretiyle ortaya hastane çıkarttım diye girişine de sahra hastanesi diye bir yazı yerleştiriyorlar. Hemen yanında da kongre merkezi yazıyor. Adana hastane kapasitesi itibariyle doygun şehirlerimizden bir tanesi. Demek ki Adana’da ne var ne yok bundan da haberi yok. Sahra hastanesi dediler gidin bakın bakalım şu an böyle bir şey var mı? Biz ne aldanan ne aldatan olmadık.” dedi.  

Son güncelleme: 09:22 28.04.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı