• Turkhane Logo

Erdoğan'dan medyaya talimat: Bu yayınlarınızı kesin, milleti çileden çıkaracaksınız

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Televizyonların yayınları da bu işi zıvanadan çıkardı. Buradan medyaya sesleniyorum. Lütfen bu yayınlarınızı kesintiye uğratın. Yoksa bu milleti çileden çıkaracaksınız" dedi.

21:16 06 Mart 2018 Salı
Erdoğan'dan medyaya talimat: Bu yayınlarınızı kesin, milleti çileden çıkaracaksınız
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Televizyonların yayınları da bu işi zıvanadan çıkardı. Buradan medyaya sesleniyorum. Lütfen bu yayınlarınızı kesintiye uğratın. Yoksa bu milleti çileden çıkaracaksınız" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) partisinin grup toplantısında konuştu.

 Afrika seyahatine değinen Erdoğan, Afrika seyahatimizde gittiğimiz ülkelerin ortak özelliği 15 Temmuz darbe girişiminde ülkemize verdiği güçlü ve samimi destektir. Bu ülkeler, F… okullarını kısa sürede Maarif Vakfımıza devrederek samimiyetlerini sözde bırakmayıp fiiliyatda da  göstermişlerdir. Gezilerimizde, gördüğümüz bir başka gerçek de Afrikada F…’nün ülkemize ne kadar büyük zaman kaybettirdiğidir. Kamu kurumlarımız, TİKAmızla burslarımızla eğitim sağlık tarım alanındaki desteklerimizle Afrikalı kardeşlerimizin yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Bu kıtada tüm ilişkilerimizi kazan kazan ilkesine göre tesis ediyoruz. Sadece almak veya vermek bu ülkelere iyi niyet değildir. Lazım olduğu zaman balık da vereceğiz ama asıl balık tutmayı öğreteceğiz. İşte Fransa ... bize belli noktada akıl vermeye kalkanlar sadece Cezayirde 5 milyon insanın katlini icra ettiler. Bize hep yıllarca hep kara diye öğretilen Afrikanın aslında ne kadar renkli, aydınlık, bereketli bir yer olduğunu gördükçe bu kıtayı sömürenlerin insafsızlıklarını, vicdansızlıklarını, ahlaksızlıklarını çok daha iyi anlamıyoruz. İlk fırsatta Afrikanın en güneyine ineceğiz. Böyle bir seyahati de planlıyoruz. Kıtada ayak basmadık yer bırakmadan durmayacağız, dinlenmeyeceğiz diye konuştu.
 
ŞU ANA KADAR 41 ASKERİMİZ İLE ÖSODAN 159 KARDEŞİMİZ ŞEHİT OLDU

 
Zeytin Dalı Harekatına değinen Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Şu ana kadar 700 kilometre karenin üzerinde bir alan teröristlerden temizlendi ve bizim kontrolümüz altında. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı son aldığım rakam, 2 bin 872. 41 askerimiz ile ÖSOdan 159 kardeşimiz şehit oldu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
 
Döktüğü kanın tek damlası dahi boşa gitmeyen bizim askerimizin yattığı toprak da tuttuğu bayrak da bellidir. Ruhunu ve bedenini kirli pazarlıkların aracı haline getirmiş, kime hizmet ettiği belli olmadan geberip giden teröristleri kimse hatırlamayacak.
 
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SINIRLARIMIZ İLE OLAN İRTİBATI ARTIK TAMAMEN KESİLMİŞ DURUMDA
 
Zeytin Dalı Harekatında gelinen nokta itibariyle terör örgütünün sınırlarımız ile olan irtibatı artık tamamen kesilmiş durumda. Raco, Şeyh Hadid büyük çarpışmalar sonucu teröristlerden  temizlendi. Kritik nokta olan Meydanlı Barajı’nın çevresi ele geçirildi. Cinderesi’ndeki teröristler havadan, karadan sürekli sıkıştırılıyor. Çok yakında burası da temizlenecek. Böylece Afrin şehir merkezinin kuşatması önünde bulunan en büyük engellerden biri kalkmış olacak.


Son güncelleme: 21:16 06.03.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı