• Turkhane Logo

Erdoğan’dan ilginç beyin göçü yorumu: Sırf daha iyi arabaya binmek için gidiyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu.

15:39 28 Eylül 2022 Çarşamba
Erdoğan’dan ilginç beyin göçü yorumu: Sırf daha iyi arabaya binmek için gidiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğanın açıklamaları şu şekilde:

Emeği geçen herkesi şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum. Bünyesindeki 8 hastane ile sağlık devrimimizin sembollerinden biri olarak görüyoruz. 691i yoğun bakım olmak üzere 4 bini aşkın yatak kapasitesi, labarotuvarları, ameliyathaneleri ile bu hastane bir sağlık devrimi niteliğindedir.

KILIÇDAROĞLUNU HEDEF ALDI


O dönemde hastanelerden, yaşlı bakım evlerinden yansıyan yüz kızartıcı malzemeleri hepimiz yakından biliyoruz. Savaş Ayın programını izlemiş miydiniz? Bay Kemalin SSKnın başındayken nasıl aciz bir durumda olduğunu görmüş müydünüz? Sen SSKnın başında ne yaptın ki, bu ülkede ne yapacaksın.

GELİŞMİŞ ÜLKE GÜZELLEMELERİ YAPILIYOR

Sosyal medya mecralarında gelişmiş ülke güzellemeleri yapıldığını, buralara gidilmesi gerektiğinin aşılanmaya çalışıldığını görüyoruz. Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını yaşanmaz kılanlardır. Türkiyeyi böyle göstermeye çalışanlar ülkenin bu hale gelmesi için her türlü sinsiliği yapanlardır.

BAŞKA ÜLKELERİN KAPISINA VARANLARA ACIYARAK BAKIYORUZ

Bu ülkelerin en önemli alametifarikaları olan refah ve güvenlik sırça köşkü her krizde biraz daha çatlamakta, parçalanmaktadır. Ülkemizi bir kurtuluşun kapısı veya kurtuluştan geçen bir yol olarak görenler bize çok önemli bir mesaj veriyor. Ülkemizin, yaşadığımız toprakların kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Özellikle sırf daha iyi arabaya binmek, daha fazla konsere gidebilmek gibi süfli heveslerle başka ülkelerin kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz.

Son güncelleme: 15:39 28.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı