• Turkhane Logo

Erdoğan dediğini yaptı: Yavaş ve İmamoğlu topal ördek

Yıllar sonra Ankara ve İstanbul büyükşehir Belediyelerini seçimde kaybeden AKP, masada kazandı.

13:33 09 Eylül 2021 Perşembe
Erdoğan dediğini yaptı: Yavaş ve İmamoğlu topal ördek
Yıllar sonra Ankara ve İstanbul büyükşehir Belediyelerini seçimde kaybeden AKP, masada kazandı.



AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 2019 yılında söylediği “Meclis’in çoğunluğu bizde. Bunlar topal ördek. Bir şey yapamazlar” sözünü tuttu. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’ın vatandaşa hizmet götürmesi engellenmeye devam ediyor.

 AKP Hükumeti, kendi partisinden olmayan belediyeleri çalıştırmıyor. Olan vatandaşa oluyor. Daha önce CHP, İYİ Parti ve HDP’de olan belediyelerin vatandaşa gıda, giyecek ve temizlik malzemesi dağıtmaları engellendi. Belediyelerin metro ve metrobüs gibi ulaşımı rahatlatacak ihalelerde kullanmak için buldukları yurtdışı krediler Erdoğan tarafından onaylanmadı. İstanbul’da vatandaş trafik çilesi çekmeye devam ediyor.


KAMU KURUMLARINDA YAVAŞ VE İMAMOĞLU ENGELİ

Kamu kurumlarında da İmamoğlu ve Yavaş’ın vatandaşa hizmet götürmesinin önüne engel koyuluyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tavrını açıkladı. Bütün Ankara halkının bilmesini istediği olayı şöyle anlattı: “Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okulların açılma ihtimaline karşılık dezenfektan ihtiyacını karşılamak ve temizliğini yapmak için resmi yazı yazdık. Tek kelime cevap gelmedi.”
  Mansur Yavaş: Milli Eğitim Müdürlüğüne, okulların açılma ihtimaline karşılık dezenfektan ihtiyacını karşılamak ve temizliğini yapmak için resmi yazı yazdık. Tek kelime cevap gelmedi. pic.twitter.com/cNsjgfImFj — Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehir) September 8, 2021

Son güncelleme: 13:33 09.09.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı