• Turkhane Logo

Erdoğan CHP’yi hedef aldı: Bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’yi hedef alarak “Bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar verebilecek bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız” dedi.

17:32 12 Mayıs 2020 Salı
Erdoğan CHP’yi hedef aldı: Bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’yi hedef alarak “Bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar verebilecek bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız” dedi.

Partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) öncesi açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsle mücadelenin önemine değindi. Salgınla mücadeleyi başarılı şekilde sürdürdüklerini söyleyen Erdoğan, “Biz bitirsek bile, dünyada bu hastalığın kökü kazınmadığı müddetçe sürekli teyakkuz halinde bulunmayı sürdürmemiz şarttır. Halkımızı psikolojik ve fiili olarak önümüzdeki döneme hazırlamalıyız” dedi.

CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Ülke olarak salgından, terörle mücadele ve ekonomik saldırılara kadar pek çok cephede mücadelemizi sürdürürken, maalesef muhalefetin sinsi ayak oyunlarıyla da uğraşmak zorunda kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ


Erdoğan, şunları söyledi: “Böyle bir dönemde dahi darbe çığırtkanlığından sağlıktaki ve diplomasideki başarılarımızı gölgelemeye çalışmaya kadar her yola başvuran karanlık bir zihniyle karşı karşıyayız. CHP’nin başını çektiği gazete ve TV’lerden sosyal medyaya kadar da azımsanmayacak bir alıcısı olan bu kesimin hamlelerini boşa çıkarmak Cumhur İttifakı olarak bizim görevimizdir. Bize zarar vermek için ülkesine ve milletine zarar verebilecek bu faşist zihniyete meydanı bırakmayacağız. Her yalanı, iftirayı, her çarpıtmayı anında cevaplamanın yanında, kendi vizyonumuzu, icraatımızı sürekli anlatarak bu kesimi en azından ortada bir yere getirmeliyiz.

SALGIN SONRASI ZİHİNLER DE DEĞİŞECEK

Salgın sonrası sadece küresel siyasi ve ekonomik ilişkiler değil zihinler de yeniden yapılanma sürecine girecektir. Bu sürecin ülkemizde de yansımaları olması kaçınılmazdır. AK Parti olarak kendimizi ve dünyadaki bu yeni düzene süratle hazırlamalı milletimizin karşısına donanımlı bir şekilde çıkmalıyız. Her alanda hazırlıklarımızı yaparak belki birkaç ay belki birkaç yıl sonra başlayacak olan bu tartışma ve dönüşüm dönemini en iyi şekilde karşılamalıyız. Önümüzdeki tarihi fırsatı değerlendirme konusunda buradaki heyete sizlere çok önemli görevler düşüyor.”

Son güncelleme: 17:32 12.05.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı