• Turkhane Logo

Dün 'eve dön' diyordu: İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı, "İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir" iddiasında bulundu.

16:43 10 Mart 2021 Çarşamba
Dün 'eve dön' diyordu: İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı, "İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir" iddiasında bulundu.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin proje olduğunu iddia ederek, Bugün İP’in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir dedi.

Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşeneri hedef alan açıklamalarda bulundu.


Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, Bugün İP’in Başkanı, talimatlı ve tembihli bir konuşmayla nefret nöbetine girmiştir. Bir kadının bu denli ayıplı bir dil kullanması esasen rezilliktir. Pervasızlığından ve pişkinliğinden biz hicap duyduk, ama o duymadı. Çirkin üslubundan biz utandık, o utanmadı, gocunmadı dedi.

Bahçeli, açıklamasına şöyle devam etti: MHP’de yıllarca görev alan veya aramızda bulunan değerli arkadaşlarımı İP’in yönetiminden istisna tutuyor, malum ve mezkur ağır ve acınası suçlamaları vicdanlarında tartmalarını diliyorum. Söylenenler reva mıdır? Hakkaniyete sığmakta mıdır?

Bir insanın dünü bugününe kefil, bugünü geleceğine keşif kolu olmalıdır diyen Bahçeli, İP’in Başkanı dün ne söylemişse bugün çiğnemiş, muhtemelen de bugün söylediklerini yarınlarda inkar edecektir. Zira yaptığı hep budur. İP’i, MHP’ye dolamak isteyenlerin ayakları birbirine dolanmıştır ifadelerini kullandı.

Bahçelinin attığı mesajlar şöyle: 

- MHP’de yıllarca görev alan veya aramızda bulunan değerli arkadaşlarımı İP’in yönetiminden istisna tutuyor, malum ve mezkur ağır ve acınası suçlamaları vicdanlarında tartmalarını diliyorum. Söylenenler reva mıdır? Hakkaniyete sığmakta mıdır?

- Bir insanın dünü bugününe kefil, bugünü geleceğine keşif kolu olmalıdır. İP’in Başkanı dün ne söylemişse bugün çiğnemiş, muhtemelen de bugün söylediklerini yarınlarda inkar edecektir. Zira yaptığı hep budur. İP’i, MHP’ye dolamak isteyenlerin ayakları birbirine dolanmıştır.

- İtibarını kaybetmiş proje partilerinin karanlık bir maksatla kurulduğu, milletimize en küçük bir hayrının dokunmayacağı tecrübelerle sabittir. Girdiği her kapıya ihanet edenler İYİ değil, kötülük markasıdır. Zarfa değil mazrufa, surata değil sirete bakalım, görülecek budur.

- PKK’nın dümen suyuna kapılmış, HDP’nin kanlı eşiğine yatmış, CHP’nin ufak kopyası haline gelmiş, belediyelere haram şantiyesi kurmuş bir zihniyetin İYİ olması, balığın kanat takıp uçması kadar absürt ve ahmakça bir beklentidir. İP’in yönetimi, Türk siyasetindeki kokuşmadır.

- İP’in Başkanı projedir, figürandır, kripto damarın ta kendisidir. MHP’nin içindeyken gizli amaçlarını özenle saklayarak uygun zaman ve zemin kollamış, bu esnada da şahsıma ve dava arkadaşlarıma abartılı da olsa nice övgüler yağdırmıştır. Bugün ise terbiyesizce sövmektedir.

AKŞENER NE SÖYLEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis grup toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin kendisine Fosforlu Cevriye dediğini ifade etmişti.

Akşener şöyle konuşmuştu:

Fosforlu Meral taginin nereden geldiğini, niçin geldiğini 5 yıl evvel yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız bilirler. Sayın Bahçeli, Konyadan üst kurul delegelerini çağırdı ve orada bana Fosforlu Cevriye dedi. Konyanın çok genç iki üst kurul delegesi bunu tam da kastettikleri gibi olmadığını izah etmeye çalıştım. Fosforlu Cevriyenin fahişe olmadığını, sert, eli sopalı bir kadın olduğunu söylemek zorunda kaldım. Ben onu korurken 1 yol boyunca gelen giden herkese bunu söyledi.

19 Haziranda bir kongre yaptık biz. O kongreden sonra benim 9 aylık erkek torunuma, hem de nikah şahidi olduğu oğlumun çocuğuna nesebi gayri sahih (soyu belli olmayan, evlilik dışı doğan çocuk) dedi.

Son güncelleme: 16:43 10.03.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı