• Turkhane Logo

'Cumhur İttifakı'nda Yavaş telaşı! Bahçeli: Mansur Yavaş adaylıktan çekilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV ve Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

23:53 19 Mart 2019 Salı
'Cumhur İttifakı'nda Yavaş telaşı! Bahçeli: Mansur Yavaş adaylıktan çekilmeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, NTV ve Star TV ortak yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Bahçeli, Millet İttifakı Ankara adayı Mansur Yavaşın adaylıktan çelimesi gerektiğini  söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin açıklamalarından satır başları;

Bugün muhalefet tarihi bir hata yapmaktadır. Ekonomik karamsarlık yaratmaya çalışıyorlar. Beklenen netice olmazsa kimse endişe etmesin. İki parti artık kanka olmuştur. Kılıçdaroğlu sürekli bazı konuları tahrik ediyor. Bir uçağın kalkış-iniş maliyetini düşünen yok. Kılıçdaroğlu gerilimi artırmaya yönelik hareket ediyor.


Mansur Yavaş hakkındaki iddialar: Eski MHP’li olarak CHP’nin adayını tanımlamak yanlıştır. MHP’den oy çelmek için düşünülen bir kavramsa yanlıştır. Bir takım olaylar var. Yargı yolu sonuçlanıncaya kadar, Türkiye’nin gündemine oturdu. Kendilerinin yaptığı açıklamaların yetersizliği de dikkat alınırsa bu şahıs adaylıktan çekilmelidir. Bu şahsa da zarar verir. Siyasete de zarar verir. Kemal Kılıçdaroğlu bu şahsı getirdiği gibi siz buradan ayrılın da demelidir. Bir hukuki boyut var bir siyasi boyut var. Hukuki boyutu kısa sürede sonuçlandırmak mümkün değil gibi gözüküyor. Ama siyasi boyutu dikkate alınmalıdır.

Eğer seçilirse mahkeme de karar verdi, ne olacak? Mahkeme karar verirse mecburen ayrılacak. Yerine ne gelecek? Başkenti böyle bir sıkıntıya sokmak doğru mu? Bir adım atılmasının lazım. Getiren, Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisindeki bu yanlışı düzeltmesi lazım. / ERDOĞAN’IN MİTİNGİNDE KAVGA ÇIKTI! ‘EYVAH, EYVAH…’ / CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CANLI YAYINDA MANSUR YAVAŞ’I TEHDİT ETTİ MANSUR YAVAŞ’IN AVUKATINDAN SORUŞTURMA AÇIKLAMASI

Son güncelleme: 23:53 19.03.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı