• Turkhane Logo

“Birkaç yıllık gecikmeyle 2023 hedeflerimize ulaşacağız”

Erdoğan: Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa inşallah 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.

09:57 31 Ağustos 2019 Cumartesi
“Birkaç yıllık gecikmeyle 2023 hedeflerimize ulaşacağız”
Erdoğan: Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa inşallah 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.



AKP’nin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda yaptığı konuşmada, “Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa inşallah 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.” dedi.

2023 HEDEFLERİ REVİZE EDİLDİ


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile eşi Şule Perinçek’in de katıldığı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki 30 Ağustos resepsiyonunda Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Gençlerimize 2053 ve 2071 vizyonlarını miras bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılı olan 2023 için belirlediğimiz hedefler bu büyük vizyonların altyapısıdır. Birkaç yıllık gecikmeyle de olsa inşallah 2023 hedeflerimize mutlaka ulaşacağız.

‘YAĞMACILIK PEŞİNDE KOŞTULAR’

Demokraside ve ekonomide ‘Güçlü Türkiye’ ideali için yürütülen mücadelenin sembolünün ‘Tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet’ olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşları Ankara’da istiklal harbini yürütürken kimlerin, nasıl manda peşinde koştuklarını unutmadık. Ordularımız düşmana karşı cephede savaşırken birilerinin arkada nasıl çapulculuk, yağmacılık peşinde koştuklarını da gayet iyi hatırlıyoruz. Ama sonuçta ne mandacılar, ne çapulcular, ne yağmacılar kazanmıştır, kazanan milletimizin istiklal mücadelesi olmuştur. Bugün de kim hangi yalpayı yaparsa yapsın, kim nerede saf tutarsa tutsun kazanan milletimiz olacaktır. Milletimizle birlikte bu mücadeleyi yürütenler olacaktır.

Son güncelleme: 09:57 31.08.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı