• Turkhane Logo

Bir CHP klasiği: Saray’a sığınmak

CHP’li eski vekil Sinan Aygün ve CHP’li belediye başkanı Mansur Yavaş çıkardıkları kavgayla partiyi bir kez daha Saray’ın avucuna düşürdüler.

15:13 23 Aralık 2019 Pazartesi
Bir CHP klasiği: Saray’a sığınmak
CHP’li eski vekil Sinan Aygün ve CHP’li belediye başkanı Mansur Yavaş çıkardıkları kavgayla partiyi bir kez daha Saray’ın avucuna düşürdüler.



CHP’li Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li Eski vekil Sinan Aygün’ün Ankara’da yapmakta olduğu TOGO Kuleleri’ni mühürledi. Sinan Aygün medya karşısına çıkıp, Mansur Yavaş’ın adamlarının kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı Müfettiş görevlendirip rüşvet iddiasını araştırmaya başladı.


Mansur Yavaş ise Sinan Aygün’ü “F...’cü” olmakla suçlayıp Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

CHP ERDOĞAN’IN DİVANINDA

Böylece CHP’li Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li Sinan Aygün’ün şikayetiyle Erdoğan’ın kontrolündeki İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin kıskacına girdi. Görevden alınma riski var.

Diğer taraftan ise CHP’li Sinan Aygün, CHP’li Başkan Mansur Yavaş’ın şikayetiyle Erdoğan’ın kontrolündeki yargının kıskacına girdi. Terör örgütü suçlamasıyla tutuklanma ihtimali var.

İki yönüyle de CHP, Erdoğan’ın vereceği karara göre kaybedecek.

SİNAN AYGÜN DİYOR Kİ

Sinan Aygün’ün iddiasına göre, Mansur Yavaş’ın adamları geldi ve inşaatın sürdürülebilmesi için 25 milyon lira talep etti. CHP’li suçlanan isimler ise bu paranın okul yapımı çerçevesinde kullanılacağını söyledi. Okul için bir işadamından zorla para talep etmek de suç.

MANSUR YAVAŞ DİYOR Kİ

Mansur Yavaş ise Sinan Aygün’ün hakkında Cemaat soruşturması açılan ve şimdi yurt dışında bulunan işadamlarının mallarını ucuza kapatarak, terör örgütüne finansman sağladığını iddia ediyor.

Son güncelleme: 15:13 23.12.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı