• Turkhane Logo

'Ben hiçbir vaadi karşılıksız bırakmadım" demişti... Ne kadar doğru

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.

13:54 18 Haziran 2019 Salı
'Ben hiçbir vaadi karşılıksız bırakmadım
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.





23 Haziran’da yenilenecek İstanbul seçimleri öncesinde adaylar Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım canlı yayında karşı karşıya gelmişti. Program sırasında Yıldırım, Siyasetçinin kalitesini yerine getirdiği vaatler belirler diye belirtmişti. Yıldırım ayrıca, Ben hiçbir vaadi karşılıksız bırakmadım demişti.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.
  ARŞİV UNUTMAZ!

Siyasetçinin kalitesini yerine getirdiği vaatler belirler diyen Binali Yıldırıma hatırlıyoruz;

Yıl 2013 Binali Yıldırım: 2018de Milli tren raylarda dedi! YAPAMADI

Yıl 2013 Yıldırım: İlk Türk yolcu uçağı 2019da göklerdededi YAPAMADI!

YORUM SİZİN! pic.twitter.com/Zs3kuLxODR — Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) 17 Haziran 2019
Özkanın paylaştığı videoda, Binali Yıldırımın geçmişte verdiği vaatler hatırlatıldı.

Görüntülerde, 2013 yılında Yıldırımın 5 yıl içinde milli trenin raylara konulacağını belirttiği görülüyor. Yine görüntülerde, Yıldırımın, 6 yıl içinde ilk Türk yolcu uçağının göklerde olacağını söylediği fark ediliyor. Videonun sonunda ise, Yıldırımın önceki akşam programda söylediği, Siyasetçinin kalitesini yerine getirdiği vaatler belirler sözüne yer veriliyor.

Son güncelleme: 13:54 18.06.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı