• Turkhane Logo

Bahçeli'den bayram mesajı: TTB kapatılmalıdır!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sağlıkta şiddete karşı çağrı eylem çağrısı yapan TTB'yi hedef aldı.

09:06 09 Temmuz 2022 Cumartesi
Bahçeli'den bayram mesajı: TTB kapatılmalıdır!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sağlıkta şiddete karşı çağrı eylem çağrısı yapan TTB'yi hedef aldı.


Bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliğini (TTB) hedef aldı.

Bahçeli, TTB kapatılmalıdır, hekim kardeşlerimizi yeni bir organizasyona gitmelidir ifadelerini kullandı.


Konya Şehir Hastanesinde görevli Kardiyolog Ekrem Karakayanın Hacı Mehmet Akçak tarafından öldürülmesinin ardından sağlıkçıların greve gitmesini gayrimeşru olarak değerlendiren MHP Genel Başkanı Bahçeli TTByi hedef aldığı açıklamasında şunları söyledi:

En son olarak bir doktor kardeşimizin hayatını kaybetti, büyük bir üzüntü içinde olmamız gerekirken, sözde meslek grupları toplumsal kargaşa yaratmak ve siyasi iktidarı istifaya davet ederek, zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etmişlerdir. Bunlar ülkemizin hayrına değildir. Şehitlerimiz varken, Türkiyede şiddetten yararlanarak, bunlarla ilgili toplumsal değerlendirmelere şiddeti nasıl önlememiz gerektiğine dair milletimizi aydınlatma çabaları varken, Türkiyenin her yerinde 50-60 kişiyi geçmeyen kişilerle, polisimizle çatışmak kimsenin hakkı değildir.

Bahçeli, 3-5 ne idüğü belirsiz, kuruluşlarla bir yere varmak mümkün değildir. TTB kapatılmalıdır, hekim kardeşlerimizi yeni bir organizasyona gitmelidir. Anarşist yüzlü insanlardan mesleği kurtarmalıdır ifadelerini kullandı.

Son güncelleme: 09:06 09.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı